Häränhäntää keväisten vihannesten kera Pekka Terävän tapaan

Juuri sopivan hapokas Rhônen punaviini toimii hienostuneen murean häränhännän kanssa.

Häränhäntää + viinisuositus

4 HLÖ

1 h 0 min

Keittiömestari Pekka Terävä

Resepti

Keittiömestari Pekka Terävä, OLO ja EMO ravintolat.

Paistettu haukifilee Pekka Terävän tapaan

Herkulliset suppilovahverot ja parsa muodostavat mahtavat makuparit hauelle. Nauti Laroche-valkoviinin kanssa.

Katso resepti
Sokerisuolattua lohta à la Pekka TeräväSokerisuolattua lohta à la Pekka Terävä

"Raikkaan mineraaliset, ranskalaiset Larochet ovat suosikkiviinejäni kalaruokien kanssa." Tutustu keittömestari Pekka Terävän reseptiin.

Katso resepti
Pekka Terävän retiisi-vuohenjuustosalaatti

Ihanat, kevään ensimmäiset retiisit ja vuohenjuusto muodostavat mahtavan makuparin.

Katso resepti
Marmorinen häränfilee à la Pekka Terävä

Neulapavut ja lehtikaali tuovat rapsakkuutta marmorifileeseen. Yhdistä annos tuhdimpaan valkoviiniin ja nauti palkitun Laroche Les Vaudevey -viinin kanssa.

Katso resepti