Kevätpiiras
Tämä ruokakirjailija Tara Junkerin helppo vihannespiirakka syntyy valmiista lehtitaikinasta, joka täytetään ricottajuustolla ja pestolla. Nauti ranskalaisen roseeviinin kanssa.
Katso resepti »Valmista herkullinen suolainen piiras ja nautti sille mätsätyn viinin kanssa.
Tämä ruokakirjailija Tara Junkerin helppo vihannespiirakka syntyy valmiista lehtitaikinasta, joka täytetään ricottajuustolla ja pestolla. Nauti ranskalaisen roseeviinin kanssa.
Katso resepti »Ranskalaisen klassikon Quiche Lorrainen suomalaisessa versiossa kinkku korvataan kantarelleilla. Kermainen piiras on täydellinen pari kuivan ja kypsän sitruksisen ranskalaisen Laroche Chardonnay L -valkoviini kanssa.
Katso resepti »Ruokavaikuttaja Mari Moilasen pohjaton piirakka on monipuolinen tarjottava, jota Laroche Chardonnay L -valkoviinin napakka hedelmäisyys tukee.
Katso resepti »