Parsa-burratapiirakka
Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!
Katso resepti »Valmista herkullista tarjottavaa ja mätsää viinin kanssa.
Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!
Katso resepti »Tämä juhlien ja illanistujaisten tarjottava yhdistää pizzan, katkaravut ja caesar-kastikkeen herkullisella tavalla. Nauti Pongrácz kuplien kanssa!
Katso resepti »Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!
Katso resepti »Trendikäs voileipäkakku tarjoillaan nyt annoskokoisina kaunokaisina. Vaihda sitruuna vadelmiin, ja tuo hapokkuus lohivoileipäkakkuun punaisilla marjoilla.
Katso resepti »