Pizzaleipärulla

Voit valella pizzaleivän oliiviöljyllä myös jo ennen paistamista ja ripotella pinnalle yrttejä, chiliviipaleita tai siemeniä.

Pizzaleipärulla + viinisuositus

4 HLÖ

0 h 30 min

Aurinkoinen butternut-kurpitsapizzaAurinkoinen butternut-kurpitsapizza

Piristä pizzaa myski- eli butternut-kurpitsalla ja avokadolla ja valuta oliiviöljyssä. Nautitaan Two Oceans -viinin kanssa.

Katso resepti
Minipizzat + viinisuositusMinipizzat

Pizzakemuissa kukin valitsee oman pizzan ja lasin täytteensä. Pizza sopii myös kesän rentoihin grillijuhliin, sillä se on helppo valmistaa kuumassa grillissä pizzakiven päällä.

Katso resepti
Slicemongerin voi-salviapizza Slicemongerin voi-salviapizza

Testaa Jukka Salmisen Parempaa pizzaa kotona -ruokakirjan simppeliä pizzaohjetta, joka on saanut inspiraation voi-salviapastasta. "Minusta pizza on parhaimmillaan yksinkertaisilla makuyhdistelmillä tehtynä." Nauti Prosecco-kuohuviinin kanssa.

Katso resepti
pizzaSlicemongerin Porcini-pizza

Herkkutateista syntyy syksyinen Porcini-pizza, mutta voit käyttää myös muita sieniä sesongin mukaan. Tomaattikastiketta ei tarvita, jolloin sienten luonnollinen maku tulee parhaiten esiin. Tutustu Jukka "Slicemonger" Salmisen pizzavinkkeihin!

Katso resepti