Uppopaistettua lohta, lehtikaalisipsejä ja ruohosipuli-perunamuusi

Lohen rapsakkuus toimii viilennetyn Pinot Noir -punaviinin tai raikkaan hapokkaan Riesling-valkoviinin kanssa.

Uppopaistettua lohta, lehtikaalisipsejä ja ruohosipuli-perunamuusi

4 HLÖ

1 h 0 min

Kvinoasalaatti paistetulla lohella ja pestomozzarellalla

Tämä raikas ja lämmin salaatti on täynnä makua. Nauti Chardonnay-valkoviinin kanssa!

Katso resepti
Miten kalaa savustetaan, entä mitä viiniä sen kanssa?Miten kalaa savustetaan ja mitä viiniä sen kanssa?

Savustuspöntössä kala saa miellyttävän savun maun ja tuoksun sekä kauniit värit. Voimakas savuaromi vaatii myös viiniltä luonnetta. Katso kalamestarin vinkit savustamiseen sekä sommelierin vinkit viinivalintaan.

Lue lisää
Grillattu lohiLohta Cape Malay -tapaan ja avokado-mangosalsa

Grillattu tai paahdettu lohi saa viereensä mausteisen salsan. Eksoottista makumaailmaa tukee aromaattinen valkoviini.

Katso resepti