Poromoussea ja saaristolaisleipää
Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.
Katso resepti »Marjaisa & Raikas
Tyylikkään monivivahteinen, kypsän marjainen ja hennon yrttinen Pinot Noir -punaviini. Saatavilla loppuvuoden lahjapakkauksessa.
Tuoteryhmä | Punaviinit |
Täyteläisyys | Keskitäyteläinen |
Alkoholipitoisuus | 13,5 % |
Tilavuus | 0,75 l |
Tuotemerkki | Viña Leyda |
Suljenta | Metallinen kierrekorkki |
Alue | Leyda Valley |
Sokeripitoisuus | 1,7 g/litra |
Rypäleet | Pinot Noir |
Tuotenumero | 1023038 |
Poromousse maistuu herkulta joko valmiina ostetun tai itsevalmistetun saaristolaisleivän päällä. Katso moussen sekä saaristolaisleivän ohje.
Katso resepti »Herkullista uunissa paahdettua kukkakaalia, kvinoaa, punajuurta ja mureaa lihaa. Täydellinen tuhti salaatti!
Katso resepti »Sorsasta syntyy syksyinen juhlaruoka, jota täydentää hyvähappoinen ja keskitäyteläinen punaviini.
Katso resepti »Sorsasta saat yllättävän helposti herkullisen juhlaruoan. Ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruohon suunnittelemassa ohjeessa maistuvat tatit ja omena.
Katso resepti »Lohen rapsakkuus toimii viilennetyn Pinot Noir -punaviinin tai raikkaan hapokkaan Riesling-valkoviinin kanssa.
Katso resepti »Hirvi on suomalaisten rakastamaa riistaruokaa. Metsästäjän pateessa hirvenliha ja sienet muodostavat herkullisen yhdistelmän.
Katso resepti »