Open lasagne suppilovahveroilla

Loihdi ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohjeella syksyisen herkullinen avoin lasagne ja nauti Leyda-punaviinin kanssa.

Avoin lasagne Anni Paakkunainen

4

3 h 0 min

Avoin lasagne eli open lasagne on moderni versio perinteisestä lasagnesta. Voit tarjota sen joko alkuruokana tai pääruokana, jos teet toisen kerroksen. Annin viinisuositus syksyiselle lasagnelle on tyylikkään monivivahteinen ja hennosti yrttinen Leyda Las Brisas Pinot Noir Chilestä. Se sopii täydellisesti yhteen sienten maanläheisen maun kanssa.

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokabloggaaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

Parsa-burratapiirakkaParsa-burratapiirakka

Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!

Katso resepti
Parmesanmuffinit_viikunaaParmesanmuffinit & viikunaa

Louis Roederer -samppanjan napakka hapokkuus tasapainottaa parmesanmuffinien rasvaisuutta. Ihastu viikunaiseen suupalaan!

Katso resepti
Tahmean makea ja tulinen uunilohi_anninuunissaTahmean makea ja tulinen uunilohi

Uunilohi on monelle tuttu ja rakastettu arkiruoka, mutta aasialaisilla kastikkeilla se saa aivan uudenlaisen sävyn. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen uunilohi ohje ja YOKO viinisuositus!

Katso resepti
Kotimainen maissiKotimaista maissia ja jalapeno-pinaattikastike

Ihastu kotimaiseen maissiin Meri-Tuuli Väntsin ohjeella ja nauti raikkaan Leyda-viinin kanssa.

Katso resepti