Parsa-burratapiirakka

Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!

Parsa-burratapiirakka
Leyda Garuma Sauvignon Blanc
Leyda Garuma Sauvignon Blanc
Valkoviinit

Chile | Vivahteikas & Ryhdikäs

16,99 €

8

0 h 45 min

Tämän helpon ja herkullisen piirakan lehtitaikinapohja paistetaan ensin uunissa ja sen jälkeen kootaan täytteet pohjan päälle.

Resepti ja kuva: Sara Lindholm IG: @sarkkulind

Leyda viinitViña Leydan viinintekijä Viviana Navarrete: Chilen ainutlaatuiset olosuhteet luovat täydellisen viinintekoympäristön

Viviana Navarreten intohimo ja tinkimätön työskentely ovat nostaneet paitsi Viña Leydan myös koko Chilen viinintuotannon kansainväliseen valokeilaan. Tutustu Vivianan kädenjälkeen!

Lue lisää
Vihreä panzanella-salaatti Raikas ruokaviini Sauvignon Blanc

Millaista ruokaa raikkaan Sauvignon Blanc -valkoviinin kanssa? Tutustu viinityyliin ja katso herkulliset ruokaohjeet ja täsmäviinivinkit.

Lue lisää
Parsa-vuohenjuustosalaatti Anni PaakkunainenVuohenjuusto-parsasalaatti

Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!

Katso resepti
Parsavaahdon ohje + viinisuositusParsavaahto

Tarjoa kupillinen parsavaahtoa alku- tai väliruokana ja nauti hapokkaan valkoviinin tai kuohuvan kera.

Katso resepti