Tarjoa kupillinen parsavaahtoa alku- tai väliruokana ja nauti hapokkaan valkoviinin tai kuohuvan kera.
Etelä-Afrikka | Runsas & Paahteinen
17,69 €
Huuhdo parsat ja poista kuivahtanut tyviosa. Kuori ja paloittele parsat.
Keitä ne kypsiksi reilulla suolalla maustetussa vedessä, noin viitisen minuuttia. (Poista koristenuput vedestä noin minuutin keittoajan jälkeen, jos käytät niitä koristeena)
Soseuta parsapalat monitoimikoneessa ranskankerman, lehtipersiljan ja mausteiden kanssa. Tarkista suola.
Jaa sose espressokuppeihin. Korista annokset parsannupuilla ja halutessasi teelusikallisella mätiä.
Resepti: Lauantaina lautasella -kirja, ruokatoimittaja Tiina Rantanen / valokuvaaja Timo Viljakainen
"Olen tehnyt hollandaisekastikkeen joskus 'oikealla' tavalla ja kokeiltuani tätä reseptiä en enää koskaan aio käyttää aikaani sen oikean version tekemiseen" Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan helppo hollandaisekastikkeen ohje.
Katso reseptiRanskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!
Katso reseptiIhastu keittiömestari Ina Niinikedon keväiseen ruokaohjeeseen ja nauti ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa.
Katso reseptiRuokavaikuttaja Mari Moilasen pohjaton piirakka on monipuolinen tarjottava, jota Laroche Chardonnay L -valkoviinin napakka hedelmäisyys tukee.
Katso resepti