Tahmean makea ja tulinen uunilohi

Uunilohi on monelle tuttu ja rakastettu arkiruoka, mutta aasialaisilla kastikkeilla se saa aivan uudenlaisen sävyn. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen uunilohi ohje ja YOKO viinisuositus!

Tahmean makea ja tulinen uunilohi_anninuunissa
YOKO Riesling Organic
YOKO Riesling Organic
Valkoviinit

Saksa | Pirteä & Hedelmäinen

14,98 €

Yoko Pinot Noir
Yoko Pinot Noir
Punaviinit

Saksa | Marjaisa & Raikas

16,99 €

4

3 h 0 min

YOKO on viinisarja, jonka on luonut Master of Wine Julie Nyheim. YOKO-viinit on suunniteltu ja valmistettu sopimaan täydellisesti yhteen erilaisten aasialaisten ruokien kanssa - tulivat ne sitten Japanista, Kiinasta tai vaikkapa Thaimaasta.

Anni_Paakkunainen_ja_roseeviinilasi

Ohje: Anni Paakkunainen

Ruokabloggaaja ja -kirjailija Anni Paakkunainen loihtii elämästä herkullista. Herkuttelu ja nautinnot kuuluvat niin juhlaan kuin arkeen. Leivonnassa ja kokkaamisessa suurin inspiraation lähde ovat vuodenajat sekä tuoreet sesongin raaka-aineet. Ig: @anninuunissa

www.anninuunissa.fi

yoko_riesling_ja_pinot-noirSushikokki kertoo sushin valmistuksen ja nauttimisen salat

Japanilaiseen ruokaan erikoistunut kokki Diego Gallardo on muuttanut Espanjasta Japanin kautta Yllästunturille yksityiseksi sushikokiksi. Tutustu Diegon vinkkeihin kotikokille sushin valmistamiseen!

Lue lisää
Joulu juhlamenu blinitHelpot pikablinit paahdetulla punajuuritahnalla

Helppo blinitaikina valmistuu hetkessä paistovalmiiksi ilman hiivaa. Hunajaisen paahdetun punajuuritahnan kanssa tarjotut pikablinit maistuvat herkulliselta raikkaan roseekuohuviinin kanssa.

Katso resepti
Parmesanmuffinit_viikunaaParmesanmuffinit & viikunaa

Louis Roederer -samppanjan napakka hapokkuus tasapainottaa parmesanmuffinien rasvaisuutta. Ihastu viikunaiseen suupalaan!

Katso resepti
Italialainen_Linssikeitto_burratallaItalialainen linssikeitto burratalla

Ruokavaikuttaja Anni Paakkunainen yhdisti italialaisia makuja toscanalaisen Ruffino-viinitalon viineihin.

Katso resepti