TOP 3 näppärän pienet viinihanat
Näppärät 'pikku-boksit' valkoviiniä sopivat illanvieton nautiskeluun sekä erilaisten ruokien kanssa. Katso herkulliset suositukset!
Lue lisää »Tämä raikas ja lämmin salaatti on täynnä makua. Nauti Chardonnay-valkoviinin kanssa!
3 dl keitettyä kvinoaa
puolikas kasvisliemikuutio
300 g bataattia
200 g punajuuria
oliiviöljyä
500 g lohifilettä
suola
1 limen mehu
öljyä paistamiseen
400 g mozzarellaa
2 rkl vihreää pestoa (valmis pesto tai itse tehty)
200 g edamame-papuja
rucolaa ja basilikaa
Kypsennä kvinoa paketissa olevien ohjeiden mukaan. Mausta keitinvesi liemikuutiolla. Anna jäähtyä.
Kuori ja pilko bataatit ja punajuuret pieniksi paloiksi. Laita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Pirskottele päälle öljyä ja suolaa. Paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuutin ajan.
Leikkaa nahaton lohi paloiksi. Mausta suolalla ja levitä päälle limen mehu. Kuumenna öljy pannulla ja paista lohipaloja noin 2 minuuttia per puoli.
Revi mozzarella paloiksi ja sekoita peston kanssa.
Sekoita keskenään kvinoa, pestomozzarella, pavut, rucola ja uunipaahdetut vihannekset.
Lisää viimeisenä lohi ja basilika.
Näppärät 'pikku-boksit' valkoviiniä sopivat illanvieton nautiskeluun sekä erilaisten ruokien kanssa. Katso herkulliset suositukset!
Lue lisää »Tämä nopeasti valmistuva tofupohjainen salaatti sopii helpoksi kasvislounaaksi raikkaan vegaanisen valkoviinin kanssa.
Katso resepti »Tämä Viola Virtamon panzanella eli leipäsalaatti sisältää pinaattia, mangoldia ja kesäkurpitsaa. Vihreiden vihannesten aromit ja sitruunainen yrttivinaigrette toimivat täydellisesti Nederburg Sauvignon Blanc -valkoviinin raikkaan hapokkuuden kanssa.
Katso resepti »Ruokatoimittaja Mari Moilasen rapean ja raikkaan salaattiannoksen kylkeen sopii chileläinen Tarapacá-viini.
Katso resepti »