Pinsa burratalla ja nektariineilla

Tämä pinsa on herkullinen makean ja suolaisen yhdistelmä, jota voit tarjota esimerkiksi alkuruokana tai illanvietossa.

0 h 20 min

Pinsa on eräänlainen pizzan ja focaccia-leivän yhdistelmä, jonka päälle laitetaan herkullisia täytteitä. Pinsa saa nimensä italialaisesta sanasta "pinsere", joka tarkoittaa "venyttää". Löydät useista ruokakaupoista esipaistettuja pinsa-pohjia, jonka päälle on helppo valmistaa kotona erilaisia täytteitä.

Pizza Fritta eli friteeratut minipizzat + viinisuositusPizza Fritta eli friteeratut minipizzat

Ruokatoimittaja Mari Moilanen kävi valmistamassa maailman parasta pizzaa toscanalaisen Giovanni Santarpian opissa.

Katso resepti
Slicemongerin Comfort pizza Slicemongerin Comfort pizza + Ruffino Chianti

“Tämä pizza on mun lohturuoka numero 1, joka kruunaa työviikon perjantai-iltaisin. Lasiin punaviiniä, hyvää musaa soimaan ja pizza uuniin. Tätä parempaa ei ole!!” - Jukka "Slicemonger" Salminen

Katso resepti
Slicemongerin voi-salviapizza Slicemongerin voi-salviapizza

Testaa Jukka Salmisen Parempaa pizzaa kotona -ruokakirjan simppeliä pizzaohjetta, joka on saanut inspiraation voi-salviapastasta. "Minusta pizza on parhaimmillaan yksinkertaisilla makuyhdistelmillä tehtynä." Nauti Prosecco-kuohuviinin kanssa.

Katso resepti
le contesse prosecco pullot pöydälläProsecco – katso TOP 3 viinisuositukset & faktat

Prosecco on erittäin suosittu italialainen kuohuviini kepeytensä ansiosta. Katso viinivinkit ja faktat Proseccon valmistuksesta.

Lue lisää