Slicemongerin Comfort pizza + Ruffino Chianti

“Tämä pizza on mun lohturuoka numero 1, joka kruunaa työviikon perjantai-iltaisin. Lasiin punaviiniä, hyvää musaa soimaan ja pizza uuniin. Tätä parempaa ei ole!!” - Jukka "Slicemonger" Salminen

Slicemongerin Comfort pizza
Ruffino Chianti Organic
Ruffino Chianti Organic
Punaviinit

Italia | Marjaisa & Raikas

14,69 €

Korkean hydraation eli löysän taikinan työstö voi olla hankalaa ja turhauttavaakin. Siihen suosittelen niin sanottua Stretch and Fold -metodia, jolloin taikinaan muodostuu sitkoa liikaa vaivaamatta.

Jukka "Slicemonger" Salminen

Resepti ja kuva: Jukka "Slicemonger" Salminen

Slicemonger tarjoaa pizzakokemuksia rapean New York-tyylisen slicen ja napolilaisen pehmeän pizzan kautta vinkkeihin kuinka tehdä parempaa pizzaa kotona. Seuraa Facebookissa ja Instagramissa @slicemonger

Tutustu Slicemonger.fi

Huijarin nyhtöpossu karamellikastikkeellaHuijarin nyhtöpossu karamellikastikkeella

Karamellikastike, Jalotofu Paahtopalat, chili ja korianteri on lyömätön trio, kun mielitekona on nopea, makean mausteinen klassikkoannos, joka lämmittää vatsaa ja mieltä.

Katso resepti
Suklaafondant Amarula-kinuskillaSuklaafondant Amarula-kinuskilla

"Suklaafondantin ihanuus piilee ehdottomasti sen sisällä. Kun lusikan upottaa fondantiin ja sisus valuu täydellisesti ulos, voi vain huokaista ihastuksesta" Liisa Westerberg, Koko Suomi leipoo -voittaja

Katso resepti
Slicemongerin voi-salviapizza Slicemongerin voi-salviapizza

Testaa Jukka Salmisen Parempaa pizzaa kotona -ruokakirjan simppeliä pizzaohjetta, joka on saanut inspiraation voi-salviapastasta. "Minusta pizza on parhaimmillaan yksinkertaisilla makuyhdistelmillä tehtynä." Nauti Prosecco-kuohuviinin kanssa.

Katso resepti
Ruffino maisemaMitä on Ruffino Cares? Tutustu italialaisen viinitalon vastuullisuuteen

Ruffino Cares on kestävän kehityksen ohjelma ja aloite, jonka tavoitteena on pienentää ympäristökuormitusta vähentämällä hiilidioksidipäästöjä, kuluttamalla vähemmän vettä ja käyttämällä ainoastaan luonnonlannoitteita.

Lue lisää