Huijarin nyhtöpossu karamellikastikkeella + Chill Out Riesling

”Karamellikastike, Jalotofu Paahtopalat, chili ja korianteri on lyömätön trio, kun mielitekona on nopea, makean mausteinen klassikkoannos, joka lämmittää vatsaa ja mieltä" Sten-Göran Enbom, Jalofoods

Huijarin nyhtöpossu karamellikastikkeella
logo

2 HLÖ

logo

0 h 30 min

AINEKSET

  • 1 pkt Jalotofu Paahtopala Maustamaton tai Maustettu 250g

  • 2 rkl öljyä paistamiseen

  • 1,5 dl Jim Lim Palmusokerikaramelli -kastiketta

  • 1 kpl punainen chili

  • nippu korianteria

  • suolaa

  • 2 dl riisiä

VALMISTUSOHJEET

    1. Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.

    2. Kuumenna öljy paistinpannulla ja laita Paahtopalat paistumaan 2-3 minuutiksi. Vähennä lämpö puoleen ja lisää valmis palmusokerikaramelli -kastike. Anna hautua hetki.

    3. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa suolalla. Tarjoile riisin kanssa ja koristele annos pilkotulla chilillä ja korianterilla.

    4. Nauti annos vegaanisesti kirkastetun, raikkaan hedelmäisen ja mukavan aromaattisen saksalaisen Chill Out Organic Riesling -luomuviinin kanssa.

Vinkki! Mikäli et heti löydä palmusokerikaramellikastiketta lähi K-kaupastasi, niin voit korvata sen esimerkiksi HoiSin- tai Teriyakikastikeella.

jalotofu logo

Resepti ja kuva: Jalotofu

Jalotofun resepteillä pääset alkuun kasvisruokakokkailussa, vakuutat epäilevät perheenjäsenet, hurmaat pitkän linjan vegaanin ja syöt hyvin. Luonnollisen kasviproteiinin pioneeri Jalofoods on valmistanut tofua vastuullisesti luomusoijapavuista Tammisaaressa jo vuodesta 1989.

Katso lisää reseptiikkaa Jalotofun sivuilta