Suolaiset joulutortut

Nämä näyttävät ja ruokaisat joulutortut valmistat helposti! Torttujen makumaailma on suunniteltu sointumaan raikkaan ja kepeän marjaisan ranskalaisen Gassier-luomuroseeviinin kanssa.

Suolaiset joulutortut ja gassier roseeviini

8+ HLÖ

1 h 0 min

Vinkki! Tämä torttumalli on nimeltään ‘jouluruusu’ ja netistä voit etsiä tarkat ohjeet sen valmistamiseen.

Mari Moilanen, valokuvaaja ja ruokatoimittaja

Resepti ja kuva: Mari Moilanen, valokuvaaja ja ruokatoimittaja

Mari Moilanen on ruoka- ja viinialan monitoimija, reseptinikkari ja ruokakirjailija. Marin kuvamaailmaan ja reseptiikkaan voi tutustua muun muassa Jotain maukasta -blogissa ja joka viikko Ruokatorstai-sivulla Iltalehdessä.  

Tutustu Jotain maukasta -blogiin>

roseeviinipulloRanskalaiset roseeviinit joulupöytään - nappaa vinkit

Roseeviinin monipuolisuus toimii erittäin hyvin joulupöydän ruokien kanssa. Tutustu tyylikkäisiin viinisuosituksiin kinkulle, kalkkunalle ja muille joulun ruoille.

Lue lisää
Joulun alkupalapöytä Joulun alkupalapöytä à la Micke Björklund

Joulun kolme alkuruokaa valmistetaan punajuurista, taimenesta ja possusta. Tutustu huippukokki Michael Björklundin suunnittelemaan joulun alkupalamenuun sekä hedelmäiseen viinisuositukseen.

Katso resepti
viinipullojaViini kinkulle - katso TOP viinivinkit

Mitä viiniä kinkulle tai muulle joulun pääruoalle kuten riistapadalle? Katso vinkit!

Lue lisää
punaviinilasi-joulunaPunaviini joulupöytään – TOP 3 joulupöydän punaviinivinkkiä

Millaista punaviiniä kannattaa valita joulupöytään? Tutustu kolmeen herkulliseen viinisuositukseen.

Lue lisää