Ranskalaiset roseeviinit joulupöytään - nappaa vinkit

Roseeviinin monipuolisuus toimii erittäin hyvin joulupöydän ruokien kanssa. Tutustu tyylikkäisiin roseesuosituksiin kinkulle, kalkkunalle ja muille joulun ruoille.
gassier roseeviini

Nämä raikkaat ranskalaiset roseeviinisuositukset sopivat kinkun lisäksi myös kalkkunalle, kasviksille ja kalalle eli lähes kaikelle, mitä joulupöytä tarjoaa. Valko- ja punaviinien parhaat puolet yhdistävä rosee on erittäin monipuolinen viini, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen.

Gassier Provence Organic Rosé

Tiesitkö että Ranskan Provencen viinialue on roseeviinien kehto?

Tämä laadukas ja tyylikäs luomuroseeviini tulee tunnetulta Provencen alueen viinintuottajalta Gassierilta, jonka viinit valmistetaan kestävän kehityksen menetelmillä. Raikkaan kuiva maku on vadelmainen ja hennon punaherukkainen.

Hedelmäinen luomurosé toimii erityisen hyvin joulupöydän lohiruokien sekä kinkun ja kalkkunan kanssa.

GEM Rosé - raikasta kepeyttä kauniissa pullossa

GEMin kaunis pullo kätkee sisälleen raikkaan marjaisan ja kepeän kuivan roseeviinin. Valitse tämä rosee, jos joulupöydässäsi on erityisesti vaaleaa kalaa, salaatteja sekä kasvisruokia.

Kaunis pullo sopii myös erinomaisesti viemiseksi tai joululahjaksi. Siinä on lasinen korkki, joka on helppo sulkea ja avata uudelleen. Tutustu pullon uudelleenkäyttövinkkeihin.

Löydät roseen myös näyttävässä 1,5 litran magnum-pullokoossa Alkon verkkokaupasta. Se on upea ruokapöydän keskipiste. Alkon verkkokaupasta tilaat viinin ilman toimitusmaksua 3-4 päivän toimitusajalla omaan lähi-Alkoosi.

GEM roseeviini

Kaunis GEM-pullo sopii uudelleenkäyttöön esimerkiksi vesipulloksi, kynttilänjalaksi, maljakoksi eucalyptyksen oksalle tai led-valojen kanssa koristeeksi.

Cazes Cap au Sud Rosé - biodynaaminen alkuviini

Tämä tyylikäs biodynaamisesti viljelty eteläranskalainen kuiva luomuroseeviini on maultaan runsaan marjaisa. Nauti se erityisesti joulupöydän kasvisruokien ja joululaatikoiden kanssa.

Alkuviinien valmistuksessa ei ole käytetty synteettisiä tai kemiallisia valmisteita eikä viinejä yleensä suodateta tai kirkasteta. Tämän takia pullonpohjalla voi joskus olla pientä sakkaa. Lue mitä alku- eli natuviinit oikein ovat.

Löydät Cap au Sud Rosén valikoiduista Alkon myymälöistä. Tarkista lähi-Alkosi saatavuus tai osta Alkon verkkokaupasta. Voit tilata sieltä viinin ilman toimitusmaksua 3-4 päivän toimitusajalla omaan lähi-Alkoosi.