Ranskalaiset roseeviinit joulupöytään - nappaa vinkit

Roseeviinin monipuolisuus toimii erittäin hyvin joulupöydän ruokien kanssa. Tutustu tyylikkäisiin viinisuosituksiin kinkulle, kalkkunalle ja muille joulun ruoille.

roseeviinipullo

Nämä raikkaat ranskalaiset roseeviinisuositukset sopivat kinkun lisäksi myös kalkkunalle, kasviksille ja kalalle eli lähes kaikelle, mitä joulupöytä tarjoaa. Valko- ja punaviinien parhaat puolet yhdistävä rosee on erittäin monipuolinen viini, joka sopii niin juhlaan kuin arkeen.

Gassier Provence Organic Rosé - sekä lohelle että kinkulle

Tiesitkö että Ranskan Provencen viinialue on roseeviinien kehto?

Tämä laadukas ja tyylikäs luomuroseeviini tulee tunnetulta Provencen alueen viinintuottajalta Gassierilta, jonka viinit valmistetaan kestävän kehityksen menetelmillä. Raikkaan kuiva maku on vadelmainen ja hennon punaherukkainen.

Hedelmäinen luomurosé toimii erityisen hyvin joulupöydän lohiruokien sekä kinkun ja kalkkunan kanssa.

LYV Rosé - raikasta kepeyttä kauniissa pullossa

LYVin kaunis pullo kätkee sisälleen raikkaan marjaisan ja kepeän kuivan roseeviinin. Valitse tämä rosee, jos joulupöydässäsi on erityisesti vaaleaa kalaa, salaatteja sekä kasvisruokia.

Kaunis pullo sopii myös erinomaisesti viemiseksi tai joululahjaksi. Siinä on lasinen korkki, joka on helppo sulkea ja avata uudelleen. Tutustu pullon uudelleenkäyttövinkkeihin.

Ultimate Provence Rosé - tyylikäs rosee ylelliseen joulupöytään

Trendikäs Provencen rosée kauniin juhlavassa pullossa maistuu läpi vuoden niin ruokaviininä kuin seurusteluun.

Kuivassa maussa aistii metsämarjoja sekä cassista ja hentoa yrttisyyttä. Ruokaviininä Ultimate on parhaimmillaan joulupöydän äyriäisten ja kasvisruokien kumppaniksi. Löydät viinin parhaiten Alkon verkkokaupasta.

Vältä ruuhka ja hoida juhlakauden juomaostot kätevästi kerralla: Alkon verkkokaupasta on helppo tilata juomat haluamaasi Alkon myymälään ilman toimitusmaksua. Tee joulutilauksesi viimeistään 15.12.