Kevätpiiras

Tämä ruokakirjailija Tara Junkerin helppo vihannespiirakka syntyy valmiista lehtitaikinasta, joka täytetään ricottajuustolla ja pestolla. Nauti ranskalaisen roseeviinin kanssa.

kevätpiiras

8+ HLÖ

1 h 0 min

Tara Junker

Resepti: Tara Junker

Helsinkiläinen ravitsemustieteilijä ja reseptitaitaja on julkaissut useita kasvisruoka-aiheisia kirjoja. Seuraa Taran reseptiikkaa Instagramissa @tarajunker

Tutustu Taran kirjoihin>

Viiniköynnöksiä Larochen tilallaMitä natuviini eli alkuviini oikein on?

Yhä suositummat natural- eli natuviinit puhuvat luonnonmukaisuuden ja aitouden puolesta. Mutta mitä se oikein pitää sisällään? Ota selvää alkuviineistä ja lue myös mitä sulfiitit tarkoittavat viininvalmistuksessa.

Lue lisää
viinitarha cazesiltaMitä on biodynaamisuus viininvalmistuksessa?

Biodynaamisesti viljellyt rypäleet ja niistä valmistetut viinit ovat yleistyneet maailmalla. Lue mitä biodynaamisuus tarkoittaa ja miten ranskalainen Cazes-viinitalo käyttää oppeja.

Lue lisää
Kylmäsavulohi-parsapiirakkaKylmäsavulohi-parsapiirakka

Ruokavaikuttaja Mari Moilasen pohjaton piirakka on monipuolinen tarjottava, jota Laroche Chardonnay L -valkoviinin napakka hedelmäisyys tukee.

Katso resepti