Pastaa vai risottoa?

Jotain mukavasti lämmittävää arkeen tai viikonloppuun? Katso mehevät ruokaohjeet!

Chorizopasta & ChiantiChorizopasta & Chianti

Tomaattipohjaisen ja mukavan mausteisen chorizopastan viinikaveri on italialainen Ruffino Chianti-luomupunaviini, sillä hapokas tomaatti kaipaa parikseen hapokkaan viinin. Kokeile ruokatoimittaja Mari Moilasen kehittämää täsmäreseptiä.

Katso resepti
pasta-annosSpaghetti con Polpette al Sugo

Nonnan luomulihapullat tuoretomaattikastikkeessa on täydellinen Italia-yhdistelmä Ruffinon luomu-chiantin kanssa.

Katso resepti
Punaviinirisotto + viinisuositusPunaviinirisotto

Punaviinirisotto saa tumman värinsä italialaisesta punaviinistä.

Katso resepti
Masterchef-historian paras risotto + viinisuositusRisotto – Mastechef historian paras risotto-ohje

Ruokakirjailija ja radio- ja tv-juontaja Anni Hautala hurmasi Masterchef-ohjelman tuomarit herkullisella risottobravuurillaan. Katso Annin Ruokakirjan risotto-ohje + viinisuositus.

Katso resepti