4 x pääruoka loppuvuoden juhlakauteen

Rosmariinilla ja katajanmarjalla maustettu poron Osso Bucco pataRosmariinilla ja katajanmarjalla maustettu poron Osso Bucco pata

Murea pataruoka vain paranee hautuessaan uunissa pitkään sillä aikaa kun valmistat muita ruokia. Käytä pataan samaa mehevää punaviiniä kuin tarjoilet valmiin ruoan kanssa. Katso keittiömestari Ina Niinikedon ohje!

Katso resepti
Peuranpaisti punaviinikastikkeella + viinisuositusPeuranpaisti punaviinikastikkeella

Voimakas peuranliha vaatii rinnalleen tanniinisen täyteläisen punaviinin. Katso myös maukas karpalo-punaviinikastikkeen ohje ja viinisuositus.

Katso resepti
Paistettua kuhaa ja fenkolia + viinisuositusPaistettua kuhaa ja fenkolia

Kuha säilyy mehevänä, kun paistat fileen kaksinkerroin runsaassa voissa. Nauti raikkaan ja sopivasti viilennetyn Tarapaca-valkoviinin kanssa. Katso keittiöpäällikkö Ari Ruohon ohje!

Katso resepti
Paahdettu laventelikanaPaahdettu laventelikana

Laventeli muistuttaa paljon rosmariinia ja sopii samaan tapaan maustamiseen. Kokeile Kukkia Lautasella -kirjan herkullista ohjetta ja ranskalaista viinisuositusta.

Katso resepti