Murea pataruoka vain paranee hautuessaan uunissa pitkään sillä aikaa kun valmistat muita ruokia. Käytä pataan samaa mehevää punaviiniä kuin tarjoilet valmiin ruoan kanssa. Katso keittiömestari Ina Niinikedon ohje!
Katso reseptiVoimakas peuranliha vaatii rinnalleen tanniinisen täyteläisen punaviinin. Katso myös maukas karpalo-punaviinikastikkeen ohje ja viinisuositus.
Katso reseptiKuha säilyy mehevänä, kun paistat fileen kaksinkerroin runsaassa voissa. Nauti raikkaan ja sopivasti viilennetyn Tarapaca-valkoviinin kanssa. Katso keittiöpäällikkö Ari Ruohon ohje!
Katso reseptiLaventeli muistuttaa paljon rosmariinia ja sopii samaan tapaan maustamiseen. Kokeile Kukkia Lautasella -kirjan herkullista ohjetta ja ranskalaista viinisuositusta.
Katso resepti