Millainen on herkullinen juhlakakku?
Legendaarisen Fazer Café Kluuvikatu 3:n kondiittorimestari Eero Paulamäki kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon juhlakakun valinnassa. Lue myös, millainen viini sopii kakuille.
Lue lisää »Helsingin Fazer Café Kluuvikatu 3 valmistautuu hääkakkusesonkiin. Suuren suosion saavuttaneet hääkakkutastingit kestävät koko kevään. Varaa paikkasi pian!
Hääkakku-tilaisuuksissa hääparit ja muut tärkeät makutuomarit maistelevat Fazerin kondiittorimestarin johdolla hääkakkuja ja saavat henkilökohtaista opastusta unelmiensa hääkakun valintaan.
Kaunis hääkakku toimii usein katseenvangitsijana ja sen leikkaus on yksi hääjuhlan odotetuimmista ja kuvatuimmista hetkistä. Hääkakun valintaan vaikuttaa maun lisäksi sen ulkonäkö. Hääkakut suunnitellaankin yhdessä parin kanssa ja kaikki unelmat siihen liittyen pyritään toteuttamaan.
- Hääkakun pitää pystyä yllättämään, ihastuttamaan ja saada aikaan huokauksia, sen pitää olla ikimuistoinen, kertoo satoja hääkakkuja suunnitellut kondiittorimestari Eero Paulamäki Fazer Café Kluuvikatu 3 -kahvilasta - Hääparin persoonat ja heidän omat ”juttunsa” on aina kiva saada jollain tavalla esiin kakusta, jolla heidän liittoaan juhlistetaan.
Tämän kauden makumaailmoissa löytyy huippusuosion saavuttanut Ruby-suklaa sekä viettelevä Geisha, unohtamatta marjojen ja hedelmien tuomaa raikkautta.
Hääkakun tilaaminen kannattaa ottaa to do -listalle mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, mielellään heti kun paikka ja juhlan päivämäärä on lyöty lukkoon. Tarkkaa makua ja ulkonäköä ei tarvitse heti päättää, vaan mistä konditoriasta kakun tilaa. Jokaisesta Kluuvikadulta tilatusta hääkakusta voi muokata mieleisensä esimerkiksi vaihtamalla täytettä, kuorrutusta tai koristeluita. Yhdessä kondiittorin kanssa voi suunnitella myös oman, täysin uniikin unelmien kakun.
GeishaYhdistelmä moderniutta, klassisia muotoja ja japanilaista yksinkertaisuutta.
Passion Raikkaan kesäinen moussekakku ihastuttavalla passionhedelmän maulla.
Off-whiteSuklaalla samettiseksi maalattu mansikan ja basilikan elegantti yhdistelmä.
RubyEnnennäkemätön hääkakku, jossa ainutlaatuinen Ruby-suklaa ja vadelma kietoutuvat kimaltelevaksi, lehtihopealla koristelluksi kokonaisuudeksi.
BlackTummanpuhuva, juhlallinen herukkakakku lakritsitwistillä.
Osallistumismaksu on 16 euroa sis. 5 kakun maistamisen. Osallistuminen Ayala-samppanjalasillisella 25 euroa tai Codorniu-cavalasillisella 21 euroa.
Hääkakkutastingit jatkuvat toukokuun 2019 loppuun asti. Jokaiseen tilaisuuteen mahtuu 25 henkilöä. Osallistuminen ei velvoita tilaamaan kakkua.
Legendaarisen Fazer Café Kluuvikatu 3:n kondiittorimestari Eero Paulamäki kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon juhlakakun valinnassa. Lue myös, millainen viini sopii kakuille.
Lue lisää »Helsingin klassikkokahvilassa Fazer Café Kluuvikatu 3:ssa kohtaavat nykypäivän trendit ja Fazerin 120-vuotiset perinteet sulassa sovussa. Tilojen uudistuksen yhteydessä myös ruoka- ja viinivalikoimaa päivitettiin.<br>
Lue lisää »Suosittu cava on perinteisellä kuohuviinin valmistusmenetelmällä tehty espanjalainen kuohuviini, jota valmistetaan pääasiallisesti Kataloniassa, Koillis-Espanjassa. Ota selvää cavasta ja katso viinivinkit!
Lue lisää »