Leffa & viini - täydelliset matchit

Viinin etiketti ja nimi kätkevät usein taakseen kiinnostavan tarinan, aivan kuten elokuvakin. Tutustu, mitä viiniä kannattaa nauttia romanttisen joululeffan, rikos- ja toimintaelokuvan kanssa!

kung fu girl riesling valkoviini

Kung Fu Girl Riesling & toimintaleffa

Raikkaan puolikuiva Kung Fu Girl -valkoviini on etuoikeutettu juoma toimintaelokuville, joissa pääosaa esittää voimakas naishahmo. Viinintekijä Charles Smithin inspriraation lähteenä viiniin oli Quentin Tarantinon Kill Bill -leffailta kaverin kanssa.

Kill Bill -leffa, Lucy Liun ja Uma Thurmanin tappelukohtaus, aasialaista take-awayta ja lasillinen Rieslingia.

Viinintekijä Charles Smith

Nauti leffasta ja viinistä sushi bowlin kanssa. Katso ohje.

Fresita Xmas Edition & romanttinen jouluelokuva

Suositun Fresita-kuohuviinin Xmas Editioniin on yhdistetty joulun rakastetuimmat mausteet kaneli, neilikka ja kardemumma. Pohjana on tietenkin aidoista mansikoista ja kuohuviinistä valmistettu juoma.

Nauti kauniinpunainen kuohuviini hyvin viilennettynä joulun romanttisimpien elokuvien kanssa. Varmoja klassikoita ovat ainakin komediat Rakkautta vain, Bridget Jones – elämäni sinkkuna, Kun Harry tapasi Sallyn ja The Holiday.

19 Crimes Red Blend & rikosleffa

Mehevän pehmeän ja keskitäyteläisen 19 Crimes -punaviinin tarina vie parin sadan vuoden takaiselle rikosnäyttämölle, kun englantilaisia rikolllisia karkotettiin 1700-1800 -luvuilla kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella Australiaan.

Hienoisen jäännössokerin ansiosta punaviini toimii sellaisenaan nautiskeltavaksi laadukkaan rikosleffan seurassa kuten vankilapakoelokuvat Alcatraz – kohtaloni tai Rita Hayworth – avain pakoon

Psst! Valkoviinin ystävälle sopii paahteisen puolikuiva 19 Crimes Chardonnay -uutuusviini. Lue lisää yhdeksästätoista rikoksesta, joista seurasi karkoitus Australiaan.

Muista myös nämä klassikot:

Bollinger-samppanja & James Bond -leffat

Ruffino Chianti & Toscanan auringon alla 

Pasqua Romeo & Julia Prosecco & Rakkauskirjeitä Julialle 

Nautinnollista leffailtaa!