Näppärät tetraviinit kesän piknikeille

Pienemmät ja isommat tetraviinit ovat kevyitä kantaa kesän piknikeille. Tutustu vinkkeihimme!

sancrispino viinit

Sancrispino 50 cl & 25 cl

Löydät sisilialaiset maukkaan hedelmäiset Sancrispino-luomuviinit Alkoista niin valko-, puna- kuin roseeviininä. Ne ovat saatavilla 50 cl:n ja 25 cl:n näppärissä kartonkitölkeissä, jotka painavat vain 532g ja 266g!

Löydät Sancrispinon 50 cl:n tetrat useimmista Alkon myymälöistä

Kaikki Sancrispino-viinit maistuvat hedelmäisyytensä ansiosta hyvin sellaisenaan. Ne sopivat myös suolaisten pikkupurtavien (rosee), salaattien tai kala-ja kanaruokien (valkoviini) tai grillattujen liharuokien ja tuhdimpien piknik-leipien (punaviini) kanssa nautittavaksi. Viinit on kirkastettu vegaanisesti.

Katso sivun lopusta kaksi herkullista piknikruoka-ohjetta.

Tarkista 25 cl:n tetrojen saatavuus lähi-Alkostasi tai tilaa näppärästi verkkokaupasta Alkon sivuilta

santacecilia500_01
Tee piknikistäsi astetta parempi oikeilla viinilaseilla, joista viini maistuu selkeästi paremmalta kuin kertakäyttömukeista. Kuvassa Riedelin O-sarjan jalattomia viinilaseja (Decanter.fi)

Expedition by Finca Las Moras Fair for life 1 litra

Torrontés sekä Chardonnay-rypäleistä valmistettu puolikuiva ja aromaattisen hedelmäinen eettisesti sertifioitu viini tulee Argentiinasta. Sen raikkaassa ja aavistuksen kukkaisassa maussa aistii runsaasti mm. päärynää, omenaa ja trooppista hedelmää. 

Viilennä viini hyvin ja nauti erilaisten salaattien sekä kevyempien piknik-ruokien kanssa.

Löydät Expeditionin valikoiduista Alkon myymälöistä, tarkista saatavuus Alkon sivuilta tai tilaa näppärästi ilman toimituskuluja oman lähi-Alkoosi.

Tarapacá Santa Cecilia Malbec 50 cl

Keskitäyteläinen ja mehevän marjaisa uutuuspunaviini on valmistettu suositusta Malbec-rypäleestä. Kevyt mausteisuus ja pehmeä jälkimaku toimivat liha- ja grilliruokien kanssa. Nauti vaikkapa paahtopaistipatongin tai pienten salami-pizzaleipien kanssa.

Löydät tetra-viinit Alkoista yleensä hanaviini-hyllyltä. Pienemmät tetrakoot voivat löytyä myös pienet pullokoot -hyllystä. Kysy tarkemmin omasta lähi-Alkostasi.

Haluatko jatkossakin sesongin viinivinkkejä?

Kerran viikossa ilmestyvä uutiskirjeemme tarjoaa sesongin viinivinkkejä, uutuuksia & ruokaohjeita sekä inspiroivaa viinitietoutta. Arvomme tilaajiemme kesken säännöllisesti mm. ruokakirjauutuuksia. Tilaa uutiskirje ja saat vinkkimme ensimmäisenä.