TOP 3 Näppärät tetraviinit kesän piknikeille

Pienemmät ja isommat tetraviinit ovat kevyitä kantaa kesän piknikeille tai nauttia terassilla tai mökkilaiturilla. Tutustu vinkkeihimme!

pikniktetrat

Sancrispino Bio Rosato 50 cl

Maukkaan hedelmäinen ja kuiva Sancrispino-luomuroseeviini tulee Sisiliasta. Näppärän kokoisesta ja kevyesta puolen litran roseetetrasta saat lasilliset neljälle hengelle.

Raikkaan roseen mausta aistii metsämarjoja ja punaherukkaa. Nauti joko sellaisenaan tai pikkusuolaisten kanssa.

Psst! Löydät Sancrispino-viinit Alkoista niin rosee-, valko- ja punaviininä. Viinit on kirkastettu vegaanisesti.

FlipFlop Californian White 1 litra

Puolikuiva ja aromaattisen hedelmäinen valkoviini tulee Kaliforniasta. Sen raikkaassa ja aavistuksen kukkaisassa maussa aistii runsaasti mm. päärynää, omenaa ja trooppista hedelmää. Sitruksinen hapokkuus tuo makuun ryhtiä.

Viilennä viini hyvin ja nauti erilaisten salaattien sekä kevyempien piknik-ruokien kanssa. Mainio seurustelujuoma!

Litran viinitetrasta riittää lasilliset 8 hengelle. Perinteistä pulloa ympäristöystävällisempi ja kaikin puolin kestävämpi ja kevyempi tetra kierrätetään kartonkikeräykseen.

Castillo de Gredos Tinto Organic 1 litra

Keskitäyteläinen ja mehevän marjaisa luomupunaviini on valmistettu perinteisestä espanjalaisesta Tempranillo-rypäleestä. Kevyt mausteisuus ja pehmeä jälkimaku toimivat liha- ja grilliruokien kanssa.

Nauti vaikkapa paahtopaistipatongin tai pienten salami-pizzaleipien kanssa. Vinkki! Jos viiniä jää yli, hyödynnä se raikkaan sangrian valmistukseen. Katso ohje!

Löydät tetra-viinit Alkoista yleensä hanaviini-hyllyltä. Pienemmät tetrakoot voivat löytyä myös pienet pullokoot -hyllystä. Kysy tarkemmin lähi-Alkosi myyjältä.