Millainen on herkullinen juhlakakku?
Legendaarisen Fazer Café Kluuvikatu 3:n kondiittorimestari Eero Paulamäki kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon juhlakakun valinnassa. Lue myös, millainen viini sopii kakuille.
Lue lisää »Tervetuloa legendaariselle Fazer Café Kluuvikadulle Helsinkiin viettämään herkullinen ilta jälkiruokien ja viinien parissa tiistaina 22.11.2022 klo 17 alkaen.
Tilaisuuden vetäjinä toimivat Fazer Cafén kondiittorimestari Eero Paulamäki ja Viinimaan asiantuntija Marjut Tiainen.
Tastingissä pääset maistelemaan neljää juuri tätä tilaisuutta varten suunniteltua viini-jälkiruoka-makuparia ammattilaisten opastuksella. Mitä ne tuovat toisistaan esille ja miten yksilöllinen makuaisti onkaan?
Noin tunnin kestävässä tastingissä on hieno mahdollisuus löytää uusia, yllättäviäkin makupareja. Miten esimerkiksi punaviini toimii kinuskin kanssa? Tai millaiselle jälkiruoalle sopii Prosecco tai tämän joulun uutuusglögi Blossa Rosé? Entä millainen on klassinen late harvest -jälkiruokaviini ja sille sopivin jouluinen leivos? Tervetuloa kuulemaan vinkit ja keskustelemaan herkuttelun lomassa.
Tastingin hinta on 33 € / hlö. Ilmoittaudu mukaan Fazerin sivuilla >>
Fazer Café Kluuvikatu 3 00100 Helsinki
Legendaarisen Fazer Café Kluuvikatu 3:n kondiittorimestari Eero Paulamäki kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon juhlakakun valinnassa. Lue myös, millainen viini sopii kakuille.
Lue lisää »Roseeviinitrendi näkyy myös glögimaailmassa, sillä rosee sopii hyvin myös talvijuomaksi. Mistä oikein on kyse?
Lue lisää »Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.
Lue lisää »Ruoan ja viinin yhdistäminen on parhaimmillaan unohtumaton kokemus. Kurkkaa viinikirjoittaja Ilkka Sirénin viinisuosikit viidelle klassikkoruoalle kuten sinihomejuustolle, sushille tai kunnon grillipihville.
Lue lisää »