Katso Turun takeaway ravintolat

Nauti laadukas lounas tai illallinen kotona ravintolasta noudettuna tai suoraan kotiin toimitettuna! Tutustu mitä nämä suositut ravintolat Turussa tarjoavat.

pizza

Turku

Cafe Brahe

Cafe Brahen herkkukauppa palvelee verkossa. Täältä voit ostaa ihanat tarjoilut työpaikalle ja kotiin, olipa juhlasi millainen tahansa. Tilaa etukäteen ja nouda Cafe Brahe Hansasta arkisin klo 10.30-17.

Brahen Kellari

Turun vanhin kellariravintola palvelee 24/7. Tilaa ja maksa klassikkoannokset helposti verkkokaupassa, ja nouda Brahen Kellarista arkisin klo 11-13.30.

Nordic Pizza Company

Intohimolla valmistetut pizzat valmistuvat 30 min. kuluessa tilauksesta. Nouda ravintolasta, tai tilaa kotiinkuljetus joko NPC Expressin kautta soittamalla 040 198 3007 tai Woltista. Tarkemmat aukiolo- ja toimitusajat löydät täältä.

Ravintola Nerå

Tilaa Nerån suosittu take away -lounas, esim. klassikko lammaspasta, etukäteen ja nouda maanantaista perjantaihin klo 11-15. Tarjolla myös juomia ja herkullisia jälkiruokia. Voit myös soittaa ravintolaan 020 7415750.

lammas_0
Nerån klassikko lammaspasta löytyy myös take away -listalta

Ravintola Mami 

Ravintola Mami Linnankadulla tarjoilee maistuvan take away -lounaan tiistaista perjantaihin klo 11-15 ja lauantaisin klo 12-15. Tee tilaus puhelimitse, sähköpostilla tai paikan päällä. Lounaslista vaihtuu päivittäin ja sisältää kolme eri vaihtoehtoa.

"Heti hallituksen suosituksen jälkeen teimme päätöksen sulkea ravintola normaalilta toiminnalta, minkä asiakkaat ymmärsivät hyvin, kertoo turkulaisen klassikkoravintolan Mamin omistaja ja kokki Marko Rauhala. – Todella lyhyessä ajassa saimme aloitettua take away konseptimme, kiitos meidän upeiden työntekijöiden. Mikä surullisinta, pystymme nyt työllistämään vajaa puolet henkilökunnastamme. Jos noutomyynti kasvaa riittävästi, saadaan yhdelle lisää töitä. Se olisi kaunis tarina."

mami_take_away2
Mamin take away -lounas lähdössä.

Teatteriravintola Kivi

Mutkaton ja helposti lähestyttävä Kivi tarjoilee maistuvia lounaita klo 11-15. Nouda mukaan tai tilaa kotiin, 6 km säteellä Kaupunginteatterilta kuljetus ilman toimitusmaksua. Katso tarkemmat ohjeet täältä.

Fontana

Tilaa puhelimitse 02 2501444 tai netistä hyväntuulisen kahvila-ravintola Fontanan makoisa lounas tai kahvi & päivän kakkupala ennakkoon.

fontana_salaatti
Fontanasta löydät mm. raikkaat salaatit

Kado Sushi

Kauppahallista voit noutaa sushi-annoksia arkisin klo 11-17 ja lauantaisin klo 11-16. Kado Sushi kuljettaa annokset myös kotiin 20 km säteellä. Soita tilauksesi mahdollisimman ajoissa 02 2320 210, jotta mahdut päivän reittisuunnitelmaan.

Kalaliike S.Wallin

Mitä parhaimmat lohikeitot ja muut päivittäin vaihtuvat kalaherkut nappaat huolettomasti lounasmatkaan Kauppahallin Kalaliike S.Wallinilta klo 11-15.

Lone Star

Tilaa laajalta listalta vaikka burgeri ja wingsit, näillä taltutat suuremmankin nälän. Lone Star kuljettaa annokset n.10 km säteelle, jos et itse pääse noutamaan. Tee tilaus soittamalla.

Ravintola Gustavo

Gustavon lounaslistalta voit tilata sähköpostitse tai puhelimitse 046 9222 488 minkä tahansa annoksen myös lastenkoossa hintaan 6,50 €, sekä päivän lounaspizzan 14 eurolla. Nouda paikan päältä tai pyydä kotiinkuljetus klo 11-13. Gustavon löydät myös Woltista.

Millainen viini on hyvä yleisviini laadukkaalle takeaway-ruoalle?

Riesling-rypäleestä valmistetut valkoviinit ovat monipuolisia ruokaviinejä niin kala-, kana- ja kasvisruoille. Erityisesti puolikuivat Rieslingit toimivat hyvin myös mausteisempien ruokien kanssa.

Nämä Riesling-viinit löydät useimmista Alkoista, tai tarkista oman lähi-Alkosi saatavuus klikkaamalla itsesi Alkon sivuille.

Useimmille take away liharuoille tai tuhdimmille kanaruoille hyvä punaviini on helposti lähestyttävä, mukavan hedelmäinen eikä liian tanniininen.

Nämä punaviinit löydät useimmista Alkoista, tai tarkista oman lähi-Alkosi saatavuus klikkaamalla itsesi Alkon sivuille.

16.04.2020