Ystävänpäivänä kuplii ra(i)kas kuohuviini

Mitä lasiin ystävänpäiväviikonloppuna tai lahjaksi rakkaalle ystävälle? Tutustu vinkkeihin ja viineille sopivien pikkupurtavien ohjeisiin!

Pongrácz Rosé Brut 

Jaettu ilo on paras ilo – erityisesti ystävänpäivänä. Valitse lasiin tai lahjaksi vaaleanpunaista kuohuviiniä ja koristele pullo kauniisti.

Laadukas puolikuiva roseecava Espanjasta

Codorníu Clasico Cava Rosé Sec

Roseecavaa kahdelle! Tästä 37,5 cl:n pullosta tulee vajaan kahden desilitran lasillinen kummallekin ystävälle.

Raikas puolikuiva roseekuohuviini on valmistettu vain punaisista rypälelajikkeista eli se on luokitukseltaan blanc de noirs. Maussa erottaa pirteitä punaisia marjoja.

Kaikki Codorniun cavat on valmistettu vegaanisesti eli viinin kirkastuksessa ei ole käytetty eläinperäisiä ainesosia.

Erittäin kuivaa & marjaisaa rosekuohuvaa

Pongrácz Rosé Brut

Tyylikäs rosee ihastuttaa kauniin vaaleanpunertavalla sävyllään sekä eleganteilla aromeillaan. Erittäin kuivan kuohuviinin maussa aistii punaisia marjoja. Se sopii hyvin myös raikkaiden salaattien sekä kala- ja äyriäisruokien seuraan.

Perinteisellä kuohuviinimenetelmällä valmistettu viini on Vuoden Viinit -kilpailun kestomenestyjä.

Kuohuviiniä & valkoisia mansikoita

Fresita White Strawberries Extra Dry

Haalean vaaleanpunaisen värisessä ja kuivassa Fresita White Strawberries Extra Dry -kuohuviinissä on mukana valkoisen mansikan hedelmälihaa. Valkoinen Fresita on maultaan pehmeän hedelmäinen ja sitruksisen kuiva, jossa mansikan maku tulee vienosti esille.

Se on maultaan ja sokerimäärältään selkeästi kuivempi kuin alkuperäinen makea Fresita. White Strawberriesissä on sokeria vain 20 grammaa litrassa, mikä vastaa normaalin kuivan kuohuviinin sisältämää sokerimäärää.

fresita_44
Koristele kuohuviinipullo ystävänpäivälahjaksi ruseteilla ja kukilla.