Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
Yhdestä pullosta cavaa saat noin kahdeksan lasillista.
Kaada cava ja sitruunasorbetti tehosekoittimeen.
Pyöräytä nopeasti pienellä teholla ja kaada kauniiseen lasiin.
Koristele mintun lehdillä ja tarjoile mahdollisimman pian.
Kattavasta kuohuviinioppaastamme löydät viinitärpit eri tilanteisiin, perusteet erilaisista kuohuviinityyleistä sekä vinkit kuohuviinipullon jäähdyttämiseen, avaamiseen, tarjoiluun ja nauttimiseen.
Tutustu kuohuviinioppaaseen >>
Tämä Codorniun luomucavasta valmistettu kauniin punainen ja runsaan marjaisa aperitiivi sopii alkudrinkiksi tai illanviettoihin.
Katso reseptiHerkän vaaleanpunaisessa ruusuboolissa yhdistyvät raikas raparperi, karpalo ja roseeviini. Erinomainen booli häihin kauniin värinsä ansiosta.
Katso reseptiLimoncello Spritz on raikas ja trendikäs drinkki Italiasta. Helppo cocktail yhdistää Prosecco-kuohuviinin ja Limoncello-liköörin. Katso ohje!
Katso reseptiMimosa resepti sisältää klassisesti appelsiinituoremehua ja kuohuviiniä. Varioi omaa Mimosa ohjettasi myös muilla tuoremehuilla ja käytä puolikuivaa Codorniu Clasico cavaa.
Katso resepti