Mansikka-raparperi booli
Herkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!
Katso resepti »Pyöräytä helposti blenderissä vihreä viinidrinkki syksyn antimista ja valkoviinistä.
8 cl valkoviiniä
2 rkl pilkottua lehtikaalia
1/3 punainen luomuomena kuorittuna
10 lehteä basilikaa
4 cl hunajasiirappia (sekoita puolet ja puolet hunajaa ja vettä sekaisin)
jäämurskaa
Mittaa kaikki ainekset blenderiin ja lisää joukkoon jäät.
Laita blenderi päälle ja anna sekoittua kunnes juoma on samettisen pehmeä.
Kaada lasiin ja koristele sitruunabasilikalla.
Herkullisen punaisessa Fresita-kuohuviinistä valmistetussa boolissa yhdistyvät raparperi ja mansikka. Katso videolta helpot ohjeet!
Katso resepti »Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso resepti »Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
Katso resepti »Roseeviinisiirapista ja vadelmista tehty kylmä sorbet sopii erityisesti lämpimän päivän jälkiruoaksi.
Katso resepti »