Mausteinen Sangrita

Chilillä ja limetillä maustettu meksikolainen tomaattipohjainen juoma toimii alkoholittomana nälän nostattajana.

AINEKSET

  • 1 ½ dl paseerattua tomaattia

  • ½ dl appelsiinimehua

  • ½ dl limettimehua

  • 1 tl sokeria

  • ½ tl sipulijauhetta

  • ½- 1 tl chilikastiketta

VALMISTUSOHJEET

    1. Sekoita paseerattu tomaatti ja ja kylmä appelsiinimehu.

    2. Lisää limettimehu ja mausteet. Sekoita hyvin. Mausta chilikastikkeella makusi mukaan.

    3. Kaada juoma jäiden päälle, koristele chilillä ja lehtisellerinvarrella.

Juomavinkki!

Meksikossa Sangritan rinnalla tarjotaan shotti tequilaa, meillä sen voi korvata halutessaan maustamattomalla, pakastinkylmällä snapsilla.

Resepti

Ruokatoimittaja Tiina Rantanen