Mausteinen Sangrita
Chilillä ja limetillä maustettu meksikolainen tomaattipohjainen juoma toimii alkoholittomana nälän nostattajana.
AINEKSET
1 ½ dl paseerattua tomaattia
½ dl appelsiinimehua
½ dl limettimehua
1 tl sokeria
½ tl sipulijauhetta
½- 1 tl chilikastiketta
VALMISTUSOHJEET
Sekoita paseerattu tomaatti ja ja kylmä appelsiinimehu.
Lisää limettimehu ja mausteet. Sekoita hyvin. Mausta chilikastikkeella makusi mukaan.
Kaada juoma jäiden päälle, koristele chilillä ja lehtisellerinvarrella.
Juomavinkki!
Meksikossa Sangritan rinnalla tarjotaan shotti tequilaa, meillä sen voi korvata halutessaan maustamattomalla, pakastinkylmällä snapsilla.
Resepti
Ruokatoimittaja Tiina Rantanen
Huevos Rancheros eli munat ratsutilan tapaan
Rakenna tortillan päälle mausteinen meksikolainen annos.
Katso resepti »Meksikolainen hedelmäsalsa
Raikas hedelmäsalsa maistuu aamiaisella, jälkiruokana tai välipalana kylmän juoman kanssa.
Katso resepti »