Raikas ja jouluinen sorbet syntyy Glöet glögiskumpasta.
4 HLÖ
0 h 30 min
1 Laita kaikki aineet kattilaan ja lämmitä nestettä niin, että sokeri sulaa. Glukoosisiirapin tarkoitus on estää suurten jääkiteiden muodostumista ja saada sorbettiin hileetön suutuntuma ja pehmeä rakenne.
2 Laita massa jäätelökoneeseen tai korkeareunaiseen astiaan ja pakastimeen jähmettymään.
3 Muotoile jäätelökauhalla sorbet palloja ja tarjoile vaalean Glöet glögikuohuviinin kera.
Glöet Gold tuo joulunodotukseen juhlan tuntua! Glögikuohuviinin kanssa tarjottavaksi sopii erilaiset pikkupurtavat, jotka maistuvat hieman ylellisimmiltä kuin perinteiset suupalat.
Katso reseptiTämä kaunis ja raikkaan joulumausteinen glögijuustokakku maistuu ihanalta Glöet-glögiskumpan kanssa.
Katso reseptiTämä kuohkea Sabayon eli viinivaahtokastike maustetaan Glöet White -glögikuohuviinillä - sekä nautitaan sen kanssa. Katso kokki Sara La Fountainin ohje!
Katso reseptiMehevä banaani-porkkanakakku maustetaan jouluisin maustein ja kostutetaan Glöet White -glögikuohuviinillä - sekä nautitaan sen kanssa.
Katso resepti