Glöet Sorbet

Raikas ja jouluinen sorbet syntyy Glöet glögiskumpasta.

Glöet red sorbet
logo

4 HLÖ

logo

0 h 30 min

Glögikuohuviini sorbet

AINEKSET

  • 3,25 dl vettä

  • 4,5 dl punaista Glöet glögikuohuviiniä

  • 250 g sokeria

  • 3 rkl sitruunamehua

  • 100 g = n. 3/4 dl glukoosisiirappia esim Dansukker

VALMISTUSOHJEET

    1 Laita kaikki aineet kattilaan ja lämmitä nestettä niin, että sokeri sulaa. Glukoosisiirapin tarkoitus on estää suurten jääkiteiden muodostumista ja saada sorbettiin hileetön suutuntuma ja pehmeä rakenne.

    2 Laita massa jäätelökoneeseen tai korkeareunaiseen astiaan ja pakastimeen jähmettymään.

    3 Muotoile jäätelökauhalla sorbet palloja ja tarjoile vaalean Glöet glögikuohuviinin kera.