Aurinkoinen butternut-kurpitsapizza

Piristä pizzaa myski- eli butternut-kurpitsalla ja avokadolla ja valuta oliiviöljyssä. Nautitaan Two Oceans -viinin kanssa.

Aurinkoinen butternut-kurpitsapizza

6-8 HLÖ

1 h 0 min

Pizza paistuu myös grillissä öljyllä voidellun folion päällä, jolloin pohjaa paistetaan ensin 2-3 minuuttia molemmin puolin, minkä jälkeen lisätään vasta täytteet.

merus_6

Resepti: Louise Mérus

Louise Mérus on suomalainen kokki, joka on asunut ja opiskellut Etelä-Afrikan Kapkaupungissa. Hänen erikoisosaamistaan ovat afrikkalaiset perinneruoat ja mausteet. Louisen käsissä suomalaisistakin raaka-aineista loihditaan eteläafrikkalaisia herkkuja – joka makuun, joka tunnelmaan. Two Oceans -viineillä on ilo jakaa kahdeksan herkullista reseptiä kanssanne.

Värikkäät ja maukkaat bruschettat + viinisuositusVärikkäät ja maukkaat bruschettat

Kokki Louise Merus'n värikkäät alkupalaleivät vievät kielen mennessään. Onko suosikkisi sieni-aprikoosi vai papu & peppadew-paprika bruschetta? Nauti rentojen Two Oceans -viinien kanssa.

Katso resepti
Pizza Fritta eli friteeratut minipizzat + viinisuositusPizza Fritta eli friteeratut minipizzat

Ruokatoimittaja Mari Moilanen kävi valmistamassa maailman parasta pizzaa toscanalaisen Giovanni Santarpian opissa.

Katso resepti
kirjaUutuus ruokakirja - Parempaa pizzaa kotona

Jukka 'Slicemonger" Salmisen uusi ruokakirja on perusteos jokaiselle pizzanystävälle. Kirja pureutuu pizzakokin tärkeimpiin apuvälineisiin ja pizzan peruselementteihin: taikinaan, tomaattikastikkeeseen ja täytteisiin. Tutustu kirjaan!

Lue lisää