Yrttinen klassikkopasta on todella nopea valmistaa. Italialaiselle ruoalle italialainen viini - naturalmente!
Keitä tortelliinit pakkauksen ohjeen mukaan.
Tee salviavoi. Kuumenna voita paistinpannussa kunne se kuohuu ja hieman ruskistuu.
Lisää salvian lehdet ja ravistele pannua kunnes yrtit rapeutuvat.
Jaa keitetyt, valutetut tortelliinit lautasille ja lusikoi salviavoita pastalle.
Tarjoa heti parmesaaniraasteen kanssa.
Hellapoliisi-blogin pastasalaattia täydentää Codorníu Ecologica Semi Seco -luomucavan sopivan pieni makeus, mikä tekee siitä erityisen sopivan brunssijuoman.
Katso reseptiVuohenjuustonokareilla viimeistelty pähkinäinen punajuuripasta loihtii sekä veden kielelle että tekijästään gourmettaitajan.
Katso reseptiHelppo pasta syntyy vain muutamasta raaka-aineesta. Jos et löydä kaupasta tuoretta salviaa, vaihda se sitruunaan. Raasta tällöin sitruunankuoresta uloin, keltainen kerros ja purista mehu.
Katso reseptiKlassinen tomaattikastike ja pasta toimivat parhaiten toscanalaisen Chianti-viinin kanssa, sillä sen hapokkuus toimii hyvin tomaatin hapokkuuden kanssa.
Katso resepti