Sushi- ja pokekulhot ovat herkullisen kevyitä ruokia, mutta mausteisuutensa takia ne vaativat viiniltä aromaattisuutta ja hedelmäisyyttä.
Italia | Pirteä & Hedelmäinen
14,98 €
Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan ja mausta riisiviinietikka-suola-sokeriseoksella.
Pilko kurkku, avokado ja kevätsipuli.
Lusikoi riisi kahden kulhon pohjalle.
Nostele täytteet kauniisti riisin päälle.
Purista lohen päälle puolikkaan limetin mehu ja koristele annos seesaminsiemenillä.
Tarjoa sushikulhot soijakastikkeen, wasabin ja gari-inkiväärin kanssa.
Suomalainen sushiguru ja keittiömestari Jesper Björkell on pitkäaikainen Hanko Sushi -ravintoloiden mentori ja opiskellut Japanissa paikallista ruokakulttuuria. Jesper kertoo, millaista on laadukas sushi.
Lue lisääOnko sinun valkoviinisuosikkisi raikas Riesling? Anoran viiniasiantuntija Markus Hannula avaa Riesling-rypälelajikkeen suosiota ja antaa vinkit hyvästä Rieslingistä.
Lue lisääPuolikuivan Kungfu Girl Rieslingin raikkaan hedelmäinen ja aromikkaan sitrusmainen makumaailma sopii erityisen hyvin aasialaisen ruoan seuraan.
Katso resepti