Hiillostettua lohta ja uppomuna

Lohessa on paljon rasvaa, joten paahtaminen pannulla on vähärasvainen valmistustapa, jossa saadaan loheen myös hieno maku.

Hiillostettua lohta ja uppomuna + viinisuositus

4 HLÖ

0 h 45 min

Label: Rasvainen kala

Vinkki!

Uppomunan valmistaminen on helppoa, joten unohda vanhat ohjeet hankalasta tavasta rikkoa muna keskelle kauhaa. Laita vesi kunnolla pyörimään ja kananmuna suoraan kattilaan. Näin onnistut varmasti.

Grillattu lohiLohta Cape Malay -tapaan ja avokado-mangosalsa

Grillattu tai paahdettu lohi saa viereensä mausteisen salsan. Eksoottista makumaailmaa tukee aromaattinen valkoviini.

Katso resepti
Grillatut omena-lohivartaat & viinisuositusGrillatut omena-lohivartaat & vihersalaatti

Roseen pirteä hapokkuus tuo raikkautta grillatun lohen aromeihin. Tutustu reseptiin!

Katso resepti
Laroche Chablis valkoviini ja parsa-annosLaroche Chablis rakastaa parsaa

Raikas ja mineraalinen Chablis-valkoviini Ranskasta on erinomainen viini karvaita makuja ja happoja sisältävälle parsalle. Lue vinkit parsan ja viinin yhdistämiseen sekä 3 vinkkiä parsan käsittelyyn.

Lue lisää
Kalaruokien viinikaverit ovat raikkaita ja kevyitäKalaruokien viinit ovat raikkaita ja kevyitä

Kalaruoat kuuluvat vahvasti suomalaiseen ruokapöytään ja terveellinen kala on monen suosikkiruokaa. Täydennä maistuva kala-ateria raikkailla valkoviineillä tai kevyillä punaviineillä. Tutustu vinkkeihin!

Lue lisää