Fetavaahto ja balsamiviinikypsennetyt mansikat

Tässä alkuruoassa yhdistyvät kolme täydellisesti toisiaan täydentävää makua: feta, mansikat ja balsamiviinietikka.

0 h 20 min

Fetavaahto on uskomattoman kermaista! Tässä ohjeessa se tarjoillaan balsamiviinikypsennettyjen mansikoiden ja patongin kanssa. Halutessasi voit käyttää myös suosikkikeksejäsi. Tämä raikas pikkupala sopii tarjottavaksi ennen illallista tai kesäisen illanvieton tarjoiluna.

Vuohenjuusto-mansikkaleipäset FresitallaVuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.

Katso resepti
Fresita Frozen MelonFresita Frozen Melon

Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.

Katso resepti
Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoillaMansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla

Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään Ballet-kuohuviiniä.

Katso resepti
annin_uunissa_salaattiohjeHedelmäinen kesäsalaatti

Täydellinen kesäsalaatti, portugalilainen Vinho Verde -viini ja kesäilta! Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ihastuttava salaattiohje!

Katso resepti