Vuohenjuusto-mansikkaleipäset
Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.
Katso resepti »Tässä alkuruoassa yhdistyvät kolme täydellisesti toisiaan täydentävää makua: feta, mansikat ja balsamiviinietikka.
0 h 20 min
Fetavaahto on uskomattoman kermaista! Tässä ohjeessa se tarjoillaan balsamiviinikypsennettyjen mansikoiden ja patongin kanssa. Halutessasi voit käyttää myös suosikkikeksejäsi. Tämä raikas pikkupala sopii tarjottavaksi ennen illallista tai kesäisen illanvieton tarjoiluna.
150 g fetajuustoa
2 rkl turkkilaista tai kreikkalaista jogurttia
1 tl oliiviöljyä
yrttisuolaa
loraus sitruunamehua
250 g mansikoita
1 dl balsamiviinietikkaa
1 dl sokeria
1 patonki
n. 500 g tuoreita mansikoita
basilikaa
Laita fetajuusto, jogurtti ja öljy tehosekoittimeen. Sekoita tasaiseksi. Mausta yrttisuolalla ja sitruunamehulla. Laita kylmään.
Laita mansikat (poista kannat), balsamiviinietikka ja sokeri kattilaan. Kiehauta ja anna kiehua miedolla lämmöllä, kunnes kastike on hieman paksuuntunut. Anna jäähtyä kokonaan.
Levitä vaahdotettu feta tarjoiluastialle. Lisää päälle balsamiviinikypsennetyt mansikat, tuoretta basilikaa ja koristele halutessasi tuoreilla mansikoilla.
Tarjoa paistettujen patonkiviipaleiden tai keksien kanssa.
Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.
Katso resepti »Tämä raikkaan kylmä Frozen drinkki on matala-alkoholisempi mukaelma Frozen Strawberry Margarita -klassikkodrinkistä. Mansikkainen Fresita kuohuviini ja jäiset meloninpalat tuovat lempeää makeutta.
Katso resepti »Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään kuohuviiniä.
Katso resepti »Täydellinen kesäsalaatti, portugalilainen Vinho Verde -viini ja kesäilta! Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ihastuttava salaattiohje!
Katso resepti »