Resepti ja kuva: Foodbytwins
Kokkaavat kaksoset Noora & Petra jakavat ruokainspiraatiota mm. Instagram tilillään. Petra on voittanut MasterChef 2022 Suomi -kilpailun.
Tässä Leyda-viineille suunnitellussa annoksessa yhdistyvät kesäkauden herkut - mangosalsa kalan kanssa on ihanan raikas lisuke.
500 g varhaisperunoita
500 g parsaa
½ punasipuli
2 rkl karkeaa dijon sinappia
½ dl - 3/4 oliiviöljyä
½ sitruunan mehu
1 rkl hunajaa
½ ruukku hienonnettua lipstikkaa tai tilliä
suolaa
Leikkaa varhaisperunat suupalan kokoisiksi.
Leikkaa parsat muutaman senttimetrin pituisiksi paloiksi.
Keitä perunoita noin 15 minuuttia.
Viimeisellä minuutilla lisää kiehuvan veden joukkoon parsat. Siivoi keitetyt perunat ja parsat, huuhtele ne kylmällä vedellä.
Tee kastike: Hienonna punasipuli ja yrtit hienoksi.
Sekoita hienonnettu punasipuli, hunaja, oliiviöljy, karkea dijon sinappi sekä yrtit sekaisin.
500 g kalaa (esim, kuhaa, siikaa)
suolaa
1 rkl öljyä tai voita
Sivele kalafileet öljyllä ja mausta suolalla.
Kuumenna paistinpannu rasvan kanssa.
Paista kaloja noin 2 minuuttia per puoli.
1/2 mango
1 avokado
1/2 punasipuli
1 tl sitruunan mehua
Tuoretta minttua
Leikkaa mango, avokado ja punasipuli pieniksi kuutioiksi.
Hienonna minttu ja sekoita kaikki ainekset sekaisin.
Kokkaavat kaksoset Noora & Petra jakavat ruokainspiraatiota mm. Instagram tilillään. Petra on voittanut MasterChef 2022 Suomi -kilpailun.
Viviana Navarreten intohimo ja tinkimätön työskentely ovat nostaneet paitsi Viña Leydan myös koko Chilen viinintuotannon kansainväliseen valokeilaan. Tutustu Vivianan kädenjälkeen!
Lue lisää »Tutustu palkitun viinintekijän Viviana Navarreten upeisiin Leyda-viineihin ja Viinilehden arvioihin.
Lue lisää »Maailman TOP-10 naisviinintekijän joukossa palkittu chileläisen Leyda-viinitalon pääviinintekijä Viviana Navarrete kertoo mikä tekee hänen lempirypäleestään Sauvignon Blancista niin erityisen.
Lue lisää »