Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla

Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään kuohuviiniä.
Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
4 HLÖ
30-45 MIN
SORBETTI
1 l pakastemansikoita
1 dl sokeria
1 rkl limemehua
1 dl kuohuviiniä (esim. Ballet Brut)
2 dl smetanaa
2 rkl tomusokeria vaniljaa
LISÄKSI
1/2 l tuoreita mansikoita
1 Lisää monitoimikoneeseen jäiset pakastemansikat, sokeri, limemehu ja kuohuviini.
2 Aja tasaiseksi. Laita sorbettiseos pakkaseen 30 minuutin ajaksi.
3 Vispaa tomusokeri, vanilja ja smetana kuohkeaksi.
4 Tarjoile sorbetti tuoreiden mansikoiden ja smetanan kera.
1 Lisää monitoimikoneeseen jäiset pakastemansikat, sokeri, limemehu ja kuohuviini.
2 Aja tasaiseksi. Laita sorbettiseos pakkaseen 30 minuutin ajaksi.
3 Vispaa tomusokeri, vanilja ja smetana kuohkeaksi.
4 Tarjoile sorbetti tuoreiden mansikoiden ja smetanan kera.
SORBETTI
1 l pakastemansikoita
1 dl sokeria
1 rkl limemehua
1 dl kuohuviiniä (esim. Ballet Brut)
2 dl smetanaa
2 rkl tomusokeria vaniljaa
LISÄKSI
1/2 l tuoreita mansikoita
Lisää muistilistaan