Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla

Herkullisen mansikkasorbetin valmistuksessa käytetään Ballet-kuohuviiniä.

Mansikkasorbetti smetanalla ja tuoreilla mansikoilla
logo

4 HLÖ

logo

0 h 45 min

SORBETTI

AINEKSET

  • 1 l pakastemansikoita

  • 1 dl sokeria

  • 1 rkl limemehua

  • 1 dl kuohuviiniä

VALMISTUSOHJEET

    1. Lisää monitoimikoneeseen jäiset pakastemansikat, sokeri, limemehu ja kuohuviini.

    2. Aja tasaiseksi. Laita sorbettiseos pakkaseen 30 minuutin ajaksi.

LISÄKSI

AINEKSET

  • 1/2 l tuoreita mansikoita

  • 2 dl smetanaa

  • 2 rkl tomusokeria

  • 2 tl vaniljasokeria

VALMISTUSOHJEET

    1. Vispaa tomusokeri, vaniljasokeri ja smetana kuohkeaksi.

    2. Tarjoile sorbetti tuoreiden mansikoiden ja smetanan kera.