Luomu
Ballet Carte Noire Organic Brut

Ballet Carte Noire Organic Brut


Label: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

9,98 €

Löydä Alkosta

Iltalehden testivoittaja 2023! Ballet on uudistanut ulkoasuaan. Suomen suosituin ranskalainen kuohuviini on kuiva, erittäin hedelmäinen sekä pehmeä ja helposti nautittava.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaaleankeltainen

Maku

Elegantti ja helposti lähestyttävä kuohuviini, josta voi löytää päärynän, omenan ja kypsän sitruunan aromeja sekä kevyttä mausteisuutta. Maku on kuiva, raikas sekä tasapainoisen ryhdikäs. Viinin kuplat ovat pehmeän hienostuneita.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Loistava alkumalja ja aperitiivi niin juhlaan kuin arjenkin ansaittuihin hetkiin! Ballet-juhladrinkki: 1 cl Meritalon punaherukkamehu (päivittäistavarakaupoista), Ballet Carte Noir Brut -kuohuviini. Kaada mehutiiviste kuohuviinilasin pohjalle ja pidennä Ballet-kuohuviinillä.

Valmistus

Ballet on valmistettu Charmat eli tankkikäymismenetelmällä.

Tarina

Yli 25 vuotta valikoimassa olleet Ballet kuohuviinit ottavat ekologisen harppauksen. Jatkossa tutut kuohuviinit ovat todellinen kestävän kehityksen tuote. Sisältö on entistä parempi ja luomua. Lisäksi korkki ja kuljetuspakkaus ovat FSC sertifioituja. Balletin Carte Noir Organic Brut kuohuviinin valmistaa ranskalainen Veuve Ambal, jonka kuohuviinin valmistuksen juuret juontavat aina vuoteen 1898 asti.

Palkinnot

Iltalehden kuohuviinitesti 4/2023: 1. Sija: Ballet Carte Noire Brut Organic "Selkeäksi voittajaksi nousi Ballet Carte Organic Brut , jonka etiketti on juuri uudistunut. Voittajaa kuvailtiin muun muassa varmaksi valinnaksi, tasapainoiseksi sekä piknikille sopivaksi."

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

11,5 %

Alkon tuotenumero

008924

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Ballet

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

France - France - France

Sokeripitoisuus

8 g/litra

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1026433


Katso ohjeita