Tapas napostelulautanen
Anna de Codorniu -luomucava sopii sekä aperitivoksi että helpon tapastarjottimen seuraksi. Nauti!
Katso resepti »Nämä ruokaisat muffinit ovat helppoa, herkullista ja täyttävää pikkupurtavaa.
0 h 45 min
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
noin 100 g hienonnettuja aurinkokuivattuja tomaatteja
3 munaa
2,5 dl luonnonjogurttia
3 rkl oliiviöljyä
1 tl yrttisuolaa
5 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
100 g savustettua kinkkua
tuoretta basilikaa
1 dl raastettua parmesaania
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Paista pehmeäksi yhdessä aurinkokuivattujen tomaattien kanssa. Anna jäähtyä kokonaan.
Sekoita sillä välin munat, jogurtti ja öljy tasaiseksi seokseksi. Siivilöi joukkoon yrttisuola, jauhot ja leivinjauhe. Sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Suikaloi kinkku ja basilika hienoksi. Lisää ne paistetun sipuli-tomaattiseoksen joukkoon.
Aseta paperivuoat muffinssipellille. Jaa taikina tasaisesti vuokiin. Ripottele jokaiseen muffiniin raastettua parmesaania.
Paista 180°C:ssa noin 25 minuuttia tai kunnes muffinit ovat saaneet kauniin värin ja ovat täysin kypsiä.
Anna de Codorniu -luomucava sopii sekä aperitivoksi että helpon tapastarjottimen seuraksi. Nauti!
Katso resepti »Paikallista ruokaa täydentää tietenkin paikallinen viini – nauti espanjalaisittain!
Katso resepti »Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!
Katso resepti »Ranskalaisen klassikon Quiche Lorrainen suomalaisessa versiossa kinkku korvataan kantarelleilla. Kermainen piiras on täydellinen pari kuivan ja kypsän sitruksisen ranskalaisen Laroche Chardonnay L -valkoviini kanssa.
Katso resepti »