1 Puhdista ja paloittele sienet. Kuutioi sipulit pieniksi kuutioiksi. Kuumenna kattilassa kasvisliemi kiehuvaksi.
2 Laita sienet kuivaan kasariin ja kypsennä niitä kunnes neste irtoaa ja haihtuu.
3 Lisää sienten joukkoon voi ja pieneksi pilkottu sipulisilppu. Anna sipulin kuullottua.
4 Lisää riisi joukkoon ja kääntele lastalla kunnes se muuttuu läpikuultavaksi.
5 Kaada joukkoon valkoviini ja anna sen kiehahtaa kunnes siitä on haihtunut puolet. Ala lisätä kuumaa kasvislientä risoton joukkoon kauhallinen kerrallaan 3-4 minuutin välein eli kunnes edellinen neste on lähes imeytynyt riisiin. Sekoittele risottoa vispilällä usein, jolloin riisistä irtoaa tärkkelystä ja risotosta tulee kermaista.
6 Risotto kypsyy vajaassa 20 minuutissa ja siinä saa olla hieman purutuntumaa. Jätä risotto melko löysäksi, sillä se vetäytyy hieman jäähtyessään ennen tarjoilua.
7 Kääntele parmesaaniraaste risottoon, mausta suolalla ja pippurilla. Lisää tarvittaessa hieman kasvislientä, jos risotto on liian jäykkää.
8 Tarjoile heti Lindeman's Chardonnay -valkoviinin kanssa.