Hirvihöystö

Hirvenlihan riistainen maku vaatii viiniltä sopivasti tanniineja.

Hirvihöystö + viinisuositus

4 HLÖ

1 h 0 min

Näin valitset riistaruoan ja sille viininNäin valitset riistaruoan ja sille viinin

Helsinkiläisen ravintola Nokan keittiöpäällikkö Ari Ruoho on innokas metsästäjä. Mitä kannattaa ottaa huomioon riistaruokaa valmistettaessa ja viiniä valitessa? Tutustu Arin vinkkeihin.

Lue lisää
Malbec - voimakas viini liharuokien ystävälleMalbec - voimakas viini liharuokien ystävälle

Ranskan Cahorsista kotoisin oleva Malbec rantautui 1800-luvulla Argentiinaan ja lajikkeesta on tullut argentiinalaisen viinikulttuurin symboli. Täyteläiset malbec-viinit sopivat parhaiten vahvojen makujen rinnalle. Opi lisää rypäleestä!

Lue lisää
Hirvipadan ohje + punaviinisuositusHirvipata ja suppilovahveroita

Haudutettu riista suosii sopivan, mutta ei liian tanniinista punaviiniä. Katso herkullinen ohje ja viinisuositus!

Katso resepti