Savumuikut espanjalaisittain

Mausteiset muikut kaipaavat seurakseen puolikuivan kuohuviiinin tai hedelmäisen valkoviinin.

4 HLÖ

0 h 15 min

Valmistusaika: 15 minuuttia + 1 vrk maustumisaika

tapasmenu_11

Resepti

ruokatoimittaja Tiina Rantanen

Lohi-mäti-leivät + viinisuositusLohi-mäti-leivät

Tämä leipä vie kielen mennessään, suolaisen kirpeän makeaa ja todella koukuttavaa! Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan resepti Annin ruokakirjasta.

Katso resepti
Lohi-sitrusleipäset ja FresitaLohi-sitrusleipäset

Eksoottisesti maustettu lohi, makea saaristolaisleipä ja kirpeä sitruslevite ovat suussasulava yhdistelmä Fresita-kuohuviinin kanssa.

Katso resepti
laroche hanaviini3 x herkulliset hanaviinit

Eri kokoiset ja muotoiset hanaviinit ovat rento valinta kesänviettoon. Poimi suosituksemme valko-, puna- sekä roseeviineistä sekä tutustu Helsingin Sanomien hanaviinitestin voittajaan. Lue myös miten hanaviinin saa auki helpoiten.

Lue lisää
Kalaruokien viinikaverit ovat raikkaita ja kevyitäKalaruokien viinit ovat raikkaita ja kevyitä

Kalaruoat kuuluvat vahvasti suomalaiseen ruokapöytään ja terveellinen kala on monen suosikkiruokaa. Täydennä maistuva kala-ateria raikkailla valkoviineillä tai kevyillä punaviineillä. Tutustu vinkkeihin!

Lue lisää