Savusiika-nuudeliwok

Savusiika sopii loistavasti mausteiseen nuudeliwokkiin.

logo

4 HLÖ

logo

0 h 15 min

AINEKSET

  • 400 g savusiikaa

  • 50 g sipulikuutioita

  • 300 g wok-vihanneksia

  • 1 sitruunaruoko puolitettuna

  • 2 rkl seesamiöljyä

  • 2,5 dl kalalientä

  • 1 rkl chilikastiketta

  • 250 g katkarapuja

  • 1 dl cashewpähkinöitä

  • 200 g nuudeleita

VALMISTUSOHJEET

    1. Paahda aluksi pähkinät öljyssä paistinpannulla, jotta niihin saadaan kaunis ruskea väri. Paahtaminen tuo pähkinöihin myös hyvän maun.

    2. Kuullota sipulikuutiot ja kasvikset wokpannussa.

    3. Lisää joukkoon kalaliemi ja chilikastike. Anna kiehua hetken.

    4. Lisää lopuksi sulatetut ja valutetut katkaravut ja paahdetut pähkinät

    5. Keitä nuudelit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Nuudeleihin ei tarvitse lisätä mausteita. Sekoita valutetut nuudelit katkarapukastikkeen joukkoon.

    6. Asettele nuudelit laakealle lautaselle ja lisää lautaselle myös palasia savusiiasta.