4 x viikonloppuun

Neljä herkullista ruokaohjetta juomasuosituksineen, ole hyvä!

Bourbon marinoitu entrecoteBourbon marinoitu entrecote Los Intocables -tyyliin

Bourbon-viskissä marinoitua entrecotea täydentää tietenkin Bourbon-tynnyreissä kypsytetty muhkea argentiinalainen punaviini.

Katso resepti
Parsa-vuohenjuustosalaatti Anni PaakkunainenVuohenjuusto-parsasalaatti

Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!

Katso resepti
Vietnamilaisia kevätrullia lohella

Vietnamilaiset kevätrullat vaativat jonkun verran sorminäppäryyttä, mutta ovat sitäkin paremman makuisia! Rullista saa monipuolisia vaihtuvilla täytteillä.

Katso resepti
Parsa-burratapiirakkaParsa-burratapiirakka

Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!

Katso resepti