Grand Vin Helsinki 2017 – Viiniä ja herkkuja

Viini virtaa jälleen Vanhalla Ylioppilastalolla, kun uusi viinitapahtuma Grand Vin Helsinki 2017 avaa ovensa perjantaina 6.10.2017.

Katso kevään ja kesän vegaaniviinitärpit

Kaksipäiväisessä Grand Vin Helsinki -tapahtumassa pääset tutustumaan ja maistelemaan laadukkaita viinejä maailman eri kolkista. Paikalla on paljon viinintuottajia ja viinintekijöitä, jotka myös kertovat tarkemmin viineistään omilla ständeillään ja Master Class -luonnoillaan.

Mukana ovat mm. Chablis-viinien pioneeri Laroche ja Châteauneuf-du-Papen sydämessä sijaitseva Rhônen alueen laatuviinitalo Ogier Ranskasta. Tutustu myös Penfoldsiin - yhteen Australian tunnetuimmista ja arvostetuimmista laatuviinien tuottajista, sekä Uuden-Seelannin kansainvälisesti ylistettyyn viinitalo Matuaan.

Avoinna:

Perjantaina 6. lokakuuta 2017, klo 15.30-21.00Lauantaina 7. lokakuuta 2017, klo 12.00-20.00

Vanha YlioppilastaloMannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Tapahtuman järjestää Ceesta.

Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella molempina päivinä perjantaina ja lauantaina à 20 €. Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Excellence 39 -viinilasi, joka jaetaan sisään tullessa. Viininmaistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä. Digilipukkeen arvo on 2,50 €. Maisteltavien viinien hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen viinin hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl ja vahvemmille viineille 2 cl.

Lue lisää tapahtumasta

Tutustu Grand Vin -tapahtumaan järjestäjän sivuilla, josta voit ostaa myös pääsylippusi etukäteen.

www.grandvinhelsinki.fi