Grand Vin Helsinki 2017 – Viiniä ja herkkuja

Viini virtaa jälleen Vanhalla Ylioppilastalolla, kun uusi viinitapahtuma Grand Vin Helsinki 2017 avaa ovensa perjantaina 6.10.2017.

Katso kevään ja kesän vegaaniviinitärpit
Katso kevään ja kesän vegaaniviinitärpit

Kaksipäiväisessä Grand Vin Helsinki -tapahtumassa pääset tutustumaan ja maistelemaan laadukkaita viinejä maailman eri kolkista. Paikalla on paljon viinintuottajia ja viinintekijöitä, jotka myös kertovat tarkemmin viineistään omilla ständeillään ja Master Class -luonnoillaan.

Mukana ovat mm. Chablis-viinien pioneeri Laroche ja Châteauneuf-du-Papen sydämessä sijaitseva Rhônen alueen laatuviinitalo Ogier Ranskasta. Tutustu myös Penfoldsiin - yhteen Australian tunnetuimmista ja arvostetuimmista laatuviinien tuottajista, sekä Uuden-Seelannin kansainvälisesti ylistettyyn viinitalo Matuaan.

Avoinna:

Perjantaina 6. lokakuuta 2017, klo 15.30-21.00Lauantaina 7. lokakuuta 2017, klo 12.00-20.00

Vanha YlioppilastaloMannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Tapahtuman järjestää Ceesta.

Pääsylippuja myydään ennakkoon Ceestashop.fi -verkkokaupan kautta. Pääsylippuja myydään saatavuuden mukaan myös ovella molempina päivinä perjantaina ja lauantaina à 20 €. Sisäänpääsylipun hintaan kuuluu Lehmann Glassin Excellence 39 -viinilasi, joka jaetaan sisään tullessa. Viininmaistelu tapahtuu digilipukkeilla, joita voi ladata lipukepisteissä. Digilipukkeen arvo on 2,50 €. Maisteltavien viinien hinnat vaihtelevat yhdestä useampaan lipukkeeseen riippuen viinin hintaluokasta. Tapahtumassa tarjoiltava maisteluannos on 4 cl ja vahvemmille viineille 2 cl.

Lue lisää tapahtumasta

Tutustu Grand Vin -tapahtumaan järjestäjän sivuilla, josta voit ostaa myös pääsylippusi etukäteen.

www.grandvinhelsinki.fi