Larochen valkoviinejä palkittiin Vuoden Viinit 2019 -kisassa

Vuoden Viinit 2019 -kisan ensimmäisten sarjojen tulokset on julkaistu. Tutustu ranskalaisen Laroche-viinitalon menestyjiin.

Larochen valkoviinejä palkittiin Vuoden Viinit 2019 -kisassa

Jo 22. kertaa järjestettävän Vuoden Viinit -kilpailun tarkoituksena on valita kilpailuun osallistuvien viinien joukosta hinta-laatusuhteeltaan parhaat Suomessa saatavilla olevat viinit. Kilpailun tuomariston jäsenet ovat Vuoden Viinit kilpailu ry:n ja viiniseurojen jäseniä, sommeliereita sekä riippumattomia viinialan ammattilaisia.

Perinteikkään Ranskan Chablis'ssa sijaitsevan Laroche-viinitalon omistama Mas la Chevalièren viinitila eteläisessä Ranskassa, Languedoc-Roussillonin alueella valmistaa suosittuja 'L' -sarjan viinejä. Vuoden Viinit -kisan raati palkitsi tänä vuonna viinejä seuraavasti:

Laroche Chardonnay L

Tyylikäs ja monikäyttöinen 'L' palkittiin hopealla sarjassa Euroopan valkoviinit, hinta alle 13 euroa.

Laroche Réserve Chardonnay L

Hedelmäinen ja raikas luomu-Chardonnay saalisti Kunniamaininnan sarjassa Euroopan valkoviinit, hinta 13-18 euroa

Onnea menestyksestä!

Laroche Chablis valkoviini ja parsa-annosLaroche Chablis rakastaa parsaa

Raikas ja mineraalinen Chablis-valkoviini Ranskasta on erinomainen viini karvaita makuja ja happoja sisältävälle parsalle. Lue vinkit parsan ja viinin yhdistämiseen sekä 3 vinkkiä parsan käsittelyyn.

Lue lisää
Chardonnay-viini on erinomainen ruokakumppaniChardonnay - erinomainen ruokakumppani

Yksi maailman viljellyimmistä rypälelajikkeista hurmaa viininystävät monipuolisella tyylillään niin ruoan kanssa kuin seurusteluviininä. Ranskan Burgundista kotoisin oleva Chardonnay on maailman tunnetuin valkoinen rypälelajike. Tutustu sen saloihin!

Lue lisää
Laroche Mas la ChevaliereRanskalainen viini - Ranska on viinin ja ruoan ystävän paratiisi

Ranska on maailman toiseksi suurin viinintuottajamaa, jossa kilistellään elegantilla samppanjalla ja maistellaan maailmankuulun keittiön herkkuja. Ranskalaiset viinit kuuluvat osana upeaan ruokakulttuuriin.

Lue lisää