Nappaa kuohuviinivinkit naistenpäivään

Äidit, vaimot, tyttöystävät tai naispuoliset työkaverit nostetaan jalustalle kansainvälisenä naistenpäivänä 8. maaliskuuta. Miten sinä aiot muistaa elämäsi naisia?
Nappaa viinivinkit naistenpäivään

Kuplia, kuplia & kuplia

Pullo kuohuviiniä on täydellinen lahja naiselle kuin naiselle. Nappaa tästä vinkit:

Eleganttia ja feminiinistä luomucavaa

1600-luvulla elänyt espanjalaisen viinisuvun perijätär Anna de Codorniu on antanut nimensä Espanjan suosituimmalle cavalle.

Elegantissa luomukuohuvassa on esikuvansa mukaista feminiinisyyttä, herkkyyttä ja eloisuutta.

Anna elämäsi naiselle, joka suosii erittäin kuivia ja puhdaspiirteisiä kuohuviinejä.

Kauniin punaista ja laadukasta rosekuohuvaa

Romanttinen ja laatutietoinen nainen hemmottelee itseään harmonisen hienostuneella ja palkitulla Pongrácz Rosé Brut -rosekuohuviinillä.

Perinteisellä pullokäymismenetelmällä valmistetun kuohuvan takana on naispuolinen viinintekijä Elunda Basson.

Täydellinen nautinto naistenpäivään!

Mansikan ystävälle

Fresita on aina parasta ystävien kanssa jaettuna ja kelläpä ei olisi ystäväpiiriä, jonka kanssa jakaa tärkeät elämäntapahtumat.

Tänä naistenpäivänä voi myös irrotella ja järjestää naistenpäivän kunniaksi oman kotibaarin ja tarjoilla raikkaan minttuisen Fresita Julep -drinkin.

Fresitan löydät Alkon lisäksi myös ruokakaupoista 5,5 %-vahvuisena Fresita Strawberrynä. Muista tarjota Fresita aina hyvin jäähdytettynä.

Näin valmista fresitaisen Julep-drinkin

Fresita Julep

Julep on Mojito-tyylinen drinkki, jossa on paljon minttua ja jäämurskaa. Katso ohjeet videolta ja valmista omasi Fresitasta ja Peachtree -persikkalikööristä.

Vuohenjuusto-mansikkaleipäset

Suolaisen ja makean yhdistelmä toimii luonnollisen herkullisesti, kun yhdistät vuohenjuuston, mansikan ja Fresita-kuohuviinin.