Tomi Björckin uusi Aasia-ruokakirja nyt kaupoissa

Huippukokki Tomi Björck on julkaissut neljännen ruokakirjansa, joka suuntaa ruokamatkalle Aasiaan. Tutustu Björck & Aasia -kirjaan ja sen neljään herkulliseen reseptiin!
Björck & Aasia -kirja

Monista ravintoloistaan ja tv-ohjelmista tuttu huippukokki Tomi Björck on asunut perheineen viimeiset neljä vuotta Australiassa. Tomin parhaillaan televisiossa pyörivä sarja Tomi ja uskomaton Australia vie ikimuistoisille reissuille ympäri Aasiaa.

Aasian kokemuksia ja kulinaristisia helmiä Tomi on koonnut ruokakirjaan nimeltään Björck & Aasia, joka ilmestyi lokakuun alkupuolella. Se vie ruokamatkalle yhteensä yhdeksään eri Aasian maahan.

– Idea Aasia-kirjasta lähti ilmoille yhtäaikaa aikaisempien kirjojeni kustantajan Cozy Publishingin kanssa, Tomi kertoo kirjansa julkistamistilaisuudessa.

– Omat suosikkiruokamaani Aasiassa ovat Taiwan ja Japani. Erityisesti pienen Taiwanin upea ruokakulttuuri on tehnyt vaikutuksen. Kirjan reseptien salaisuus piilee useimmiten kastikkeissa ja tahnoissa, jotka ovat monissa ruoissa pääosassa.

Uudistunut ravintola Farang aukeaa helmikuussa 2020

Moderniin aasialaiseen ruokaan keskittynyt Farang ehti toimia Helsingin Taidehallin tiloissa kymmenen vuotta. – Uusi upea ja entistä suurempi Farang aukeaa helmikuussa Arkadiankatu 6:een. Ravintola tulee olemaan kahdessa kerroksessa ja varustettu pitkällä baaritiskillä, Tomi kertoo ensi vuoden suunnitelmista.

Lohi-papaijasalaatti

Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä mausteinen salaatti on saanut inspiraationsa Thaimaasta.

Carmenin porsasta

Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Kokeile karamellisoidun possun ohjetta.

Paahdettu munakoiso ja kookoskastike

Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä kasvisannos on saanut inspiraationsa Filippiineiltä.

Kahden kalan ceviche

Huippukokki Tomi Björckin uusin ruokakirja Björck & Aasia vie ruokamatkalle Aasian kulinaristisiin helmiin. Tämä kaunis kala-annos on saanut inspiraationsa Filippiineiltä.