19 Crimes Red Blend -punaviini kertoo Australian historiasta

Kansainvälisesti palkittu 19 Crimes -viinikonsepti perustuu tositarinaan nyky-Australian historiasta ja maahan 1700-1800 -luvuilla karkotetuista rikollisista kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella.

Jännittävä uutuusviini 19 Crimes Red

19 Crimes -viinisarjasta rantautui Suomeen ensimmäisenä 19 Crimes Red Blend -viini, joka löytyy useista Alkon myymälöistä.

Viinin etiketissä kuvattu John O´Reilly oli irlantilaissyntyinen runoilija, joka pidätettiin kapinan lietsomisesta vuonna 1866. Hänet tuomittiin 20 vuoden orjuuteen Australian Bunburyssä sijaitsevaan rangaistussiirtokuntaan, jossa O´Reilly ajautui romanttiseen suhteeseen poliisikonstaapelin tyttären kanssa.

Nauti grilliruoan kaverina

Keskitäyteläinen ja marjaisan aromikas 19 Crimes Red Blend on helposti lähestyttävä punaviini. Sen jäännössokeria sisältävässä maussa voi aistia tummaa marjaa ja  hentoa vaniljaisuutta. Suutuntuma on pyöreä ja viinin jälkimaussa on havaittavissa hienoisia suklaan aromeja ja seetrin mausteisuutta.

19 Crimes Red Blend sopii hyvin grilliruokien, tuhdimpien pastojen ja erilaisten liharuokien kanssa, tai sellaisenaan nautittuna.

19 Crimes -viinipullojen korkkeihin on merkitty yksi 19 rikoksesta, joista seurasi armotta karkoitus ja pitkä merimatka kohti Australiaa. Tutustu, mistä 19 rikoksesta Australiaan saatettiin aikoinaan karkoittaa.

Vieraile osoitteessa experience.19crimes.com ja saat pullon etiketin elämään:

  1. Mene osoitteeseen experience.19crimes.com

  2. Skannaa 19 Crimes viinipulloa tai hanaviiniä puhelimen kameralla.

  3. Katso ja kuuntele kuinka etiketti herää eloon ja kertoo tarinansa.