Lindeman's punaviinit Australiasta

Sykkiikö sydämesi mehevän täyteläisille ja mausteisen tummille punaviineille? Silloin viinivalintasi on Shiraz Australiasta. Nappaa viinisuositukset!

Lindemans's Shiraz punaviinit

Aussi-shirazit toimivat parhaiten liharuokien kuten lampaan ja rentojen liharuokien kanssa. Viinit valmistetaan tyypillisesti mahdollisimman tasalaatuisiksi ja heti nautittaviksi.

Shiraz on yksi Australian ikonisimmista ja ensimmäisistä rypälelajikkeista ja maasta löytyy maailman vanhimpia edelleen satoa tuottavia Shiraz-köynnöksiä.

Lindeman's Bin 50 Shiraz

Hopeaa Vuoden Viinit 2021 -kilpailussa voittanut mehevän hilloinen Lindeman's Shiraz on monen suomalaisen punaviinisuosikki Tämän klassikon keskitäyteläinen maku on keskitanniininen ja tumman luumuinen. Hanapakkaus on nykyisin 100 %:sti kierrätettävä kahvaa ja viinipussia myöten.

Viini sopii seurusteluviiniksi sekä lihan, kanan, pastan ja juustojen ja muiden rentojen ruokien kaveriksi. Katso kana-nacholautasen ohje sekä lammasvartaiden ohje.

HS-testivoittaja! 

Helsingin Sanomien kesän 2020 hanaviiniraati valitsi Lindeman’s Shiraz -hanaviinin testinsä parhaimmaksi!

Löydät Lindeman's -viinin Alkosta myös normipullossa

Hana- ja pulloviini ovat maultaan hyvin samanlaisia, mutta pullo-Shiraz on hieman täyteläisempi.

Löydät molemmat viinit useimpien Alkon myymälöiden hyllyiltä. Tarkista oman lähi-Alkosi saatavuus klikkaamalla tuotekuvasta Alkon sivuille.

07.03.2022