Tyylikkäät Codorniu Ars Collecta -cavat Espanjasta

Codorniu-cavatalon elegantit uutuuskuohuviinit ihastuttavat laadullaan ja tyylikkäällä ulkoasullaan loppuvuoden juhlakautena. Tutustu ja ihastu!

codorniu_ars_collecta_cavat

Historiallinen Codorniun cavatalo toi tänä vuonna Alkon valikoimaan kaksi uutuusluomucavaa - upea roseecava ja tyylikäs vaalea cava. Nauti loppuvuoden aperitiivina sekä uuden vuoden maljana.

Codorníu Ars Collecta Rosé Cava Brut Organic

Tuoksussa on vadelman, mustaherukan ja mansikan intensiivisiä aromeja sekä raikkautta ja kepeyttä antavaa sitruksisuutta. Raikas, kuiva ja tasapainoinen maku, jossa aistii Pinot Noir -rypäleelle tyypillisiä punaisia marjoja sekä aavistuksen vaniljaisuutta.

Upea alkumalja, mutta sopii erinomaisesti halstratun kalan, lämminsavulohen ja vaaleiden liharuokien kanssa. Tyylikäs valinta uuden vuoden vastaanottoon.

Nauti koko ateria tyylikästä kuohuviiniä aperitiivista pääruokaan

Codorníu Ars Collecta Brut Organic

Ryhdikäs, erittäin kuiva ja runsas maku on täynnä kuivattujen rypäleiden aromeja, johon pieni tammitynnyrikypsytys tuo voimaa ja hieman vaniljaisuutta.

Melko tuhti ja täyteläinen kuohuviiniksi, joten sopii hyvin myös ruoan kanssa kuten runsaat merenelävät, tapakset ja savustetut kalat esimerkiksi lohi.

Codorniu Ars Collecta -cavat sopivat hyvin myös lahjaksi ja juhlakauden viemiseksi