Ystävänpäivän kuohuviinit - 3 ihastuttavaa kuohuviiniä kahdessa eri koossa

Ystävät ansaitsevat kauneimmat kuplat. Valitse suosikkikuohuviini – isossa tai pienessä koossa!

lecontesse_ystavanpaiva

Minkä kuohuviinin sinä valitsisit ystävänpäiväksi – joko lahjaksi tai yhdessä nautittavaksi? Löydät suosituksemme Alkosta sekä normikokoisessa 75 cl:n pullossa että näppärässä 20 cl:n piccolokoossa.

Blue Nun 24K Gold Edition – aitoja kultahippusia

Hienot 24 karaatin lehtikultahiput tekevät Blue Nun -kuohuviinistä näyttävän juoman pieneen ja isoon juhlaan.

Löydät pienen Blue Nun -pullon parhaiten Alkon verkkokaupasta. Tilaa näppärästi omaan lähi-Alkoosi ilman toimitusmaksua.

Runsaan hedelmäisen ja puolimakean kuohuviinin maussa löytyy raikasta sitrushedelmää ja hentoa marsipaania. Vinkki! Valmista näyttävä ja helppo kuohuviinidrinkki ystävällesi.

Fresita Original – mansikan ystävälle

Tuo mansikoilla kesä talven keskelle! Laadukkaasta chileläisestä kuohuviinistä ja aidosta mansikkasoseesta valmistettu Fresita maistuu ihanan raikkaalle.

Muistathan nauttia Fresitan erittäin hyvin viilennettynä. Kallista pulloa rauhallisesti ylösalaisin ennen avaamista. Näin marjasose ja kuohuviini sekoittuvat keskenään.

Fresitassa on ainoastaan luonnon oma maku, ei keinotekoisia aromeja tai väriaineita. Vinkki! Valmista ystävällesi myös herkullisia vadelma-sitruuna kuppikakkuja, joissa on käytetty Fresita-kuohuviiniä.

fresita piccolo pillillä

Viimeistele piccolopullo kauniilla pahvisella pillillä ja rusetilla.

Le Contesse Prosecco Brut Organic – tyylikkäät luomukuplat

Todella hedelmäinen luomuprosecco viehättää vihreän omenaisella ja hennon mausteisella makumaailmalla. Erittäin kuivan, muttei rutikuivan kuohuviinin aromeissa on mukavaa yrttisyyttä ja runsautta ja siinä on monipuolisempi maku kuin Proseccossa yleensä. Vegaanisesti kirkastettu varma valinta ystävälle kuin ystävälle.